"Це просто дурість": Комаровський розбив вщент міф про некорисність популярного продукту

Молочні продукти - корисні, а міф про їхню шкідливість поширюють маркетологи, стверджує відомий український лікар Євген Комаровський, передають Патріоти України.

За словами медика, серед частини українців побутує думка, що в організмі людей, які вживають молоко, накопичується шкідливий слиз і мокротиння. Вірити у таку інформацію – дурість, адже таким чином маркетологи намагаються популяризувати рослинні аналоги молока, пише лікар у своєму Instagram.

"Думаю, що це або дурість, або спроба продати щось альтернативне, але в 10 разів дорожче. От не треба пити молоко звичайне коров'яче, пийте соєве або мигдальне молоко. Але воно в рази дорожче, та ще спробуй купи його – не скрізь продається", – зазначив Комаровський.

Він наголосив, що до цього людство благополучно вживало в їжу молоко, і цей продукт й досі відіграє велику роль у харчуванні дітей та дорослих. Він наголосив, що шкода молока недоведена, і назвав інформацію, яка поширюється серед українців, новомодними казками.

"Не слухайте нікого – все це новомодні казки. Живіть спокійно і їжте морозиво, сирок, робіть сирнички, млинці, пийте молоко і кефір. Приємного апетиту і здоров'я вам!"- зазначив лікар.

Цей тест розкриє правду! Хто ви - лідер думок чи турботлива особистість

субота, 27 квітень 2024, 6:13

Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше, передають Патріоти України. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зо...

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...