
Молочні продукти - корисні, а міф про їхню шкідливість поширюють маркетологи, стверджує відомий український лікар Євген Комаровський, передають Патріоти України.
За словами медика, серед частини українців побутує думка, що в організмі людей, які вживають молоко, накопичується шкідливий слиз і мокротиння. Вірити у таку інформацію – дурість, адже таким чином маркетологи намагаються популяризувати рослинні аналоги молока, пише лікар у своєму Instagram.
"Думаю, що це або дурість, або спроба продати щось альтернативне, але в 10 разів дорожче. От не треба пити молоко звичайне коров'яче, пийте соєве або мигдальне молоко. Але воно в рази дорожче, та ще спробуй купи його – не скрізь продається", – зазначив Комаровський.
Він наголосив, що до цього людство благополучно вживало в їжу молоко, і цей продукт й досі відіграє велику роль у харчуванні дітей та дорослих. Він наголосив, що шкода молока недоведена, і назвав інформацію, яка поширюється серед українців, новомодними казками.
"Не слухайте нікого – все це новомодні казки. Живіть спокійно і їжте морозиво, сирок, робіть сирнички, млинці, пийте молоко і кефір. Приємного апетиту і здоров'я вам!"- зазначив лікар.
Аромат свіжоспеченого хліба чи булочок створює відчуття чарівності та затишку. Однак кулінарне захоплення викликає не лише запах, а й зовнішній вигляд виробу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Апетитна, золотиста, хрустка чи ніжна скоринк...
Коли справ стає надто багато, мозок переходить у режим перевантаження: складно зосередитися, падає мотивація, а навіть прості завдання починають дратувати. Парадоксально, але саме в такі моменти менше - означає більше. Ось сім простих способів підвищит...