Молочні продукти - корисні, а міф про їхню шкідливість поширюють маркетологи, стверджує відомий український лікар Євген Комаровський, передають Патріоти України.
За словами медика, серед частини українців побутує думка, що в організмі людей, які вживають молоко, накопичується шкідливий слиз і мокротиння. Вірити у таку інформацію – дурість, адже таким чином маркетологи намагаються популяризувати рослинні аналоги молока, пише лікар у своєму Instagram.
"Думаю, що це або дурість, або спроба продати щось альтернативне, але в 10 разів дорожче. От не треба пити молоко звичайне коров'яче, пийте соєве або мигдальне молоко. Але воно в рази дорожче, та ще спробуй купи його – не скрізь продається", – зазначив Комаровський.
Він наголосив, що до цього людство благополучно вживало в їжу молоко, і цей продукт й досі відіграє велику роль у харчуванні дітей та дорослих. Він наголосив, що шкода молока недоведена, і назвав інформацію, яка поширюється серед українців, новомодними казками.
"Не слухайте нікого – все це новомодні казки. Живіть спокійно і їжте морозиво, сирок, робіть сирнички, млинці, пийте молоко і кефір. Приємного апетиту і здоров'я вам!"- зазначив лікар.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...