Це рецепт дійсно дуже швидкої та смачної піци


Приготувати швидко піцу — не означає, що треба робити дріжджове тісто, поливати оливковою олією, чекати поки відстоїться та ін. Це смачно, але не так швидко. За цим рецептом ви зможете приготувати піцу значно швидше. Буквально за 15-20 хвилин, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • яйця — 2 шт.;
  • сметана — 5 ст.л.;
  • майонез — 5 ст.л.;
  • розпушувач — 5 г;
  • борошно — 9 ст.л.;
  • сіль.

Як приготувати

Приготуйте тісто. Для цього треба змішати подані інгредієнти разом. Тісто виходить густим. Його не розкачують потім для випікання, а виливають на деко. Вистеліть його пергаментним папером.

Отже, тісто вилили на деко. Зверху полийте кетчупом чи томатним соусом. Розкладіть начинку. Вона може бути будь-яка на ваш смак. Ковбаса, салямі, гриби, кукурудза, помідори, мариновані огірки, маслини, відварна курка, шинка, сир — варіантів безліч.

Відправте піцу в духовку на 15-20 хвилин. Температура випікання складає 190 градусів. Смачного!

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...