Це саме те, що вам треба! М'ясні рулети з начинкою - підкорять всіх любителів смачно поїсти

М'ясні рулети з начинкою. Якщо хочете щось приготувати смачненьке на святкову або сімейну вечерю, то час спробувати цю страву, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Свинина (вирізка) — 500 г
  • Печериці — 300 г
  • Сметана — 3 ст. л.
  • Борошно — 1 ст. л.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Часник — 1 зубчик
  • Сир — 70 г
  • Соняшникова олія для смаження грибів
  • Зелень

Приготування:

  1. Вирізку потрібно розділити на три частини. Кожен шматок обробити і відбити.
  2. У сметану (1,5 ст.л.) додати часник, пропущений через прес. Посолити за смаком. Перемішати.
  3. Отриманою сумішшю обмазати тонким шаром кожен шматочок м'яса.
  4. Печериці і цибулю дрібно нарізати.
  5. На сковороді розігріти соняшникову олію. Викласти печериці і цибулю обсмажувати. Посолити за смаком. Готувати на великому вогні, періодично перемішуючи до появи золотистого кольору.
  6. Додати до грибів сметану (1,5 ст. л.). Перемішати. Додати 1 ст. л. борошна і помішувати до загустіння маси. Начинка готова.
  7. На кожен шматочок відбивного м'яса зверху викласти грибну начинку, рівномірно розподіливши.
  8. Згорнути відбивні з начинкою в рулетики. Викласти їх в блюдо для запікання. Зверху посипати сиром, натертим на крупній тертці.
  9. Помістити блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
  10. Перед подачею посипати зеленню.

Смачного!

Розставлено крапки над "і": При якій температурі правильно прати постільну білизну та рушники - не 40°C і не 60°C

неділя, 6 липень 2025, 18:15

Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...