Які ж ці яблука в сирному тісті ніжні, ароматні, смачненькі - спробувавши один такий пиріжок, ви вже не зупинитеся, передають Патріоти України.
Інгредієнти
начинка:
для декору:
Приготування
1. Змішуємо борошно, розпушувач, щіпку солі і перемішуємо. Додаємо холодне вершкове масло, попередньо порізавши його на невеликі кубики. Розминаємо пальчиками до стану крихти. Сюди ж відправляємо сир і вимішуємо тісто. Нехай вас не бентежить що видно сир, все в порядку, борошно додавати не потрібно. Збираємо в коржик товщиною приблизно 2 см, обмотуємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник, мінімум на одну годину.
2. Очищаємо яблука від шкірки, розрізаємо на дольки і очищаємо від насіння. Цукор з'єднуємо з корицею, перемішуємо, обвалюємо четвертинки яблук і перекладаємо в миску.
3. Дістаємо тісто з холодильника, беремо одну четверту частину, посипаємо борошном стіл і розкачуємо тісто до товщини приблизно пів сантиметра. Формочкою або склянкою діаметром 8 сантиметрів вирізаємо кола з цього тесту. Кожне коло трохи розкачуємо в овал. Кладемо шматочок яблука і скріплюємо, виходить човник. Розкладаємо на деко застелене пергаментом.
4. Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку з конвекцією приблизно на 18 максимум 20 хвилин.
5. Готові теплі яблука обвалюємо в тонкому шарі цукрової пудри.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Розповідаємо, як приготувати ніжне картопляне пюре в домашніх умовах, якими хитрощами користуються кухарі, і що додати до картоплі, щоб отримати неповторний гарнір. Картопляне пюре – універсальний гарнір, який подобається і дорослим, і дітям. Він особл...
Здавалося б, зварити яйця досить проста справа. Але іноді шкарлупа там прилипає, щоб знімається разом із білком. Щоб цього не було, просто запам’ятайте золоте правило господинь, передають Патріоти України. Яйця люблять контраст температур. Так, сирі яй...