Які ж ці яблука в сирному тісті ніжні, ароматні, смачненькі - спробувавши один такий пиріжок, ви вже не зупинитеся, передають Патріоти України.
Інгредієнти
начинка:
для декору:
Приготування
1. Змішуємо борошно, розпушувач, щіпку солі і перемішуємо. Додаємо холодне вершкове масло, попередньо порізавши його на невеликі кубики. Розминаємо пальчиками до стану крихти. Сюди ж відправляємо сир і вимішуємо тісто. Нехай вас не бентежить що видно сир, все в порядку, борошно додавати не потрібно. Збираємо в коржик товщиною приблизно 2 см, обмотуємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник, мінімум на одну годину.
2. Очищаємо яблука від шкірки, розрізаємо на дольки і очищаємо від насіння. Цукор з'єднуємо з корицею, перемішуємо, обвалюємо четвертинки яблук і перекладаємо в миску.
3. Дістаємо тісто з холодильника, беремо одну четверту частину, посипаємо борошном стіл і розкачуємо тісто до товщини приблизно пів сантиметра. Формочкою або склянкою діаметром 8 сантиметрів вирізаємо кола з цього тесту. Кожне коло трохи розкачуємо в овал. Кладемо шматочок яблука і скріплюємо, виходить човник. Розкладаємо на деко застелене пергаментом.
4. Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку з конвекцією приблизно на 18 максимум 20 хвилин.
5. Готові теплі яблука обвалюємо в тонкому шарі цукрової пудри.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Плануючи відпустку, більшість людей довго думають, скільки шортів, суконь чи футболок взяти із собою. Але є одна річ, яку майже всі кладуть у валізу з надлишком - нижня білизна, передають Патріоти України. Цей феномен настільки поширений, що навіть у с...
Вибір правильної породи собаки може бути одним із найцікавіших і водночас найскладніших рішень для будь-якого потенційного власника домашньої тварини. З огляду на сотні порід собак, кожна з яких має свій унікальний темперамент, рівень енергії, потреби ...