Які ж ці яблука в сирному тісті ніжні, ароматні, смачненькі - спробувавши один такий пиріжок, ви вже не зупинитеся, передають Патріоти України.
Інгредієнти
начинка:
для декору:
Приготування
1. Змішуємо борошно, розпушувач, щіпку солі і перемішуємо. Додаємо холодне вершкове масло, попередньо порізавши його на невеликі кубики. Розминаємо пальчиками до стану крихти. Сюди ж відправляємо сир і вимішуємо тісто. Нехай вас не бентежить що видно сир, все в порядку, борошно додавати не потрібно. Збираємо в коржик товщиною приблизно 2 см, обмотуємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник, мінімум на одну годину.
2. Очищаємо яблука від шкірки, розрізаємо на дольки і очищаємо від насіння. Цукор з'єднуємо з корицею, перемішуємо, обвалюємо четвертинки яблук і перекладаємо в миску.
3. Дістаємо тісто з холодильника, беремо одну четверту частину, посипаємо борошном стіл і розкачуємо тісто до товщини приблизно пів сантиметра. Формочкою або склянкою діаметром 8 сантиметрів вирізаємо кола з цього тесту. Кожне коло трохи розкачуємо в овал. Кладемо шматочок яблука і скріплюємо, виходить човник. Розкладаємо на деко застелене пергаментом.
4. Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку з конвекцією приблизно на 18 максимум 20 хвилин.
5. Готові теплі яблука обвалюємо в тонкому шарі цукрової пудри.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...