Цей продукт стане незамінним помічником для поліпшення здоров'я серця і зниження ризику серцево-судинних захворювань, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Це чорний шоколад, який містить флавоноїди – сполуки, що мають антиоксидантні властивості. Саме вони допомагають знижувати рівень «поганого» холестерину, поліпшують кровоток і підвищують еластичність судин. Якщо регулярно, але помірно вживати смаколик, можна стабілізувати високий артеріальний тиск і налагодити роботу серця й судин.
Рекомендовано вживати шоколад із умістом какао не менше 70%, від цього продукту можна отримати максимальну користь для здоров’я. Слід зауважити, що шоколад – висококалорійний продукт, тому його треба вживати в помірній кількості, не більше 37 грамів на день.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...