Цей продукт стане незамінним помічником для поліпшення здоров'я серця і зниження ризику серцево-судинних захворювань, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Це чорний шоколад, який містить флавоноїди – сполуки, що мають антиоксидантні властивості. Саме вони допомагають знижувати рівень «поганого» холестерину, поліпшують кровоток і підвищують еластичність судин. Якщо регулярно, але помірно вживати смаколик, можна стабілізувати високий артеріальний тиск і налагодити роботу серця й судин.
Рекомендовано вживати шоколад із умістом какао не менше 70%, від цього продукту можна отримати максимальну користь для здоров’я. Слід зауважити, що шоколад – висококалорійний продукт, тому його треба вживати в помірній кількості, не більше 37 грамів на день.
Доктор Джеймс Вілсон, лондонський онколог, поділився основними ознаками злоякісних родимок і розвінчав поширений міф про те, що вважається нормальною родимкою. Він виступив у програмі доктора Хіларі Джонс, щоб наголосити на важливості регулярної переві...
19 липня за новим церковним календарем (1 серпня за старим) - день пам'яті преподобної Макрини, сестри святителів Григорія Нісського і Василя Великого. 19 липня за старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Сисоя Великого. Макрина жила в IV ...