Це ще і дуже смачно! Учені зі США назвали продукт, здатний продовжити життя

Вчені з Гарвардського університету вважають, що вживання темного шоколаду допоможе подолати генетичну схильність до ранньої смерті, передають Патріоти України.

Зазначається, що їх дослідження показало, що люди, які вживали цей продукт, жили на рік довше за тих, хто його не їв. Через високий вміст антиоксидантів та мінералів темний шоколад покращує кров'яний тиск і здатний запобігти розвитку онкології та серцево-судинних захворювань.

Крім того, ласощі покращують пам'ять і роботу мозку, а також здатні зменшити резистентність до інсуліну. Дослідники також вказали на те, що у тих, хто з'їдав три плитки шоколаду на місяць, ризик передчасної смерті був на 36% нижчим.

Психологічний тест за картинкою вкаже на ваш найбільший страх

середа, 24 квітень 2024, 17:12

Двері символізують пошук виходу з проблемних ситуацій, але також означають і вхід у нове життя. Вони пов'язують людей зі світом і водночас відіграють роль нашого захисника. Цей психологічний тест за картинкою покаже, чого ви боїтеся найбільше, який стр...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...