Це справді працює! Чим очистити від накипу резервуар для води у прасці

Час від часу праску треба очищати від накипу. Якщо цього не робити, то пара буде гірше виходити й забруднюватиме речі, передають Патріоти України.

Подробиці

Очистити праску дуже легко вручну, якщо немає спеціальної функції. З нальотом треба боротися вже хоча б тому, що він може зіпсувати речі під час прасування. Вапно, що накопичилося, часто залишає брудні плями на речах, які ви прасуєте.

Щоб почистити праску достатньо залити в неї звичайну мінеральну воду. Потім треба ввімкнути праску на максимальну потужність і увімкнути режим автоматичного очищення резервуара.

Якщо режиму такого немає, то, дочекавшись, коли нагріється праска, перемикніть регулятор на максимальну подачу пари й натисніть кнопку подачі пари. Робити це бажано над ганчіркою, щоб було зручніше зібрати бруд. Накип буде відпадати шматками.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...