Це справді працює! Два інгредієнти відмиють кухонні фасади від жиру миттєво

У вас вийде відмити кухонні фасади від липкого жиру без розводів за допомогою двох інгредієнтів. Зробіть такий засіб і користуйтеся раз на тиждень, щоб кухня завжди була, мов нова, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб зробити такий засіб, треба взяти 1 стакан горілки, якщо нема, то розведіть спирт із водою 50:50. Додайте 1 ч.л. засобу для миття посуду. Змішайте та за допомогою пульверизатора нанесіть на брудні поверхні.

Зокрема це верх витяжки та зовнішні поверхні кухонних шаф. Саме вони страждають найбільше від липкого шару жиру. Після обприскування залиште на 5 хвилин. Після цього м’якою губкою протріть всі поверхні круговими рухами. Не використовуйте жорстку сторону, щоб не зробити мікроцарапини, які з часом із глянцевої кухні можуть зробити матову.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...