Газова плита потребує регулярного чищення. Бруд, жир та пригорілі рештки їжі можуть негативно вплинути на роботу приладу та навіть підвищити ризик нещасних випадків. Окрім очищення конфорок і поверхонь, варто звернути увагу і на ручки, передають Патріоти України
На ручках накопичуються масні плями та інші забруднення. Експерти розповіли, як відмити ці поверхні від жиру.
Поради для миття
У більшості випадків зняти ручки дуже легко. Як правило, вони мають різьблення, щоб їх можна було швидко та належним чином зняти та повторно встановити. Якщо ручки не знімаються легко, можливо, вони застрягли від залишків їжі, у такому випадку вам потрібно буде нанести невелику кількість знежирювача на основу. Скористайтеся зубною щіткою та мильною водою, щоб ретельно почистити ручки – але обережно, щоб не намочити гніздо.
Покрокова інструкція
Загалом слід ретельно мити та протирати зовнішню поверхню духовки та плити принаймні раз на тиждень. Чим довше жир залишається на цих поверхнях, тим липкішим і твердішим він стає, а тому його важче видалити.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...