Газова плита потребує регулярного чищення. Бруд, жир та пригорілі рештки їжі можуть негативно вплинути на роботу приладу та навіть підвищити ризик нещасних випадків. Окрім очищення конфорок і поверхонь, варто звернути увагу і на ручки, передають Патріоти України
На ручках накопичуються масні плями та інші забруднення. Експерти розповіли, як відмити ці поверхні від жиру.
Поради для миття
У більшості випадків зняти ручки дуже легко. Як правило, вони мають різьблення, щоб їх можна було швидко та належним чином зняти та повторно встановити. Якщо ручки не знімаються легко, можливо, вони застрягли від залишків їжі, у такому випадку вам потрібно буде нанести невелику кількість знежирювача на основу. Скористайтеся зубною щіткою та мильною водою, щоб ретельно почистити ручки – але обережно, щоб не намочити гніздо.
Покрокова інструкція
Загалом слід ретельно мити та протирати зовнішню поверхню духовки та плити принаймні раз на тиждень. Чим довше жир залишається на цих поверхнях, тим липкішим і твердішим він стає, а тому його важче видалити.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...