Це справді працює! Як надовго зберегти на тілі запах парфумів - геніальний лайфхак

Парфуми здатні створювати незабутні враження та підкреслювати індивідуальність людини. Також запахи можуть перенести нас у найкращі моменти нашого життя, допомогти відчути себе впевненіше та привабливіше, передають Патріоти України.

Одна з найбільших проблем, з якою стикаються шанувальники парфумерії – це короткочасність аромату. Тому Yahoo поділився лайфхаком, який допоможе з нею впоратись.

Тривалість аромату парфумів залежить від багатьох факторів, наприклад, від їхньої якості, типу шкіри, погодних умов тощо. Однак є один універсальний спосіб, який незалежно від обставин значно подовжить час дії вашого улюбленого запаху.

Як покращити стійкість парфумів

Спочатку придбайте невелику баночку з вазеліном та за допомогою парової бані чи просто занурення її в гарячу воду розплавте його до рідкого стану. Потім додайте у вазелін трохи своїх улюблених ароматів та гарно все перемішайте. Зрештою покладіть розчин у холодильник до повного застигання та надалі використовуйте, як твердий парфум.

Такий самий трюк буде працювати не лише з духами, а й з, наприклад, чоловічим одеколоном. Таким чином продукт буде використовуватися економніше, а аромат буде стійкішим.

Як це працює

Вазелін – це, по суті, олія. Тому його масляно формула гарно зчіплюється з масляною формулою парфумів та при нанесенні на шкіру діє як фіксатор. Крім того, завдяки твердому стану, аромат не розбризкується в повітря, а випаровування рідин сповільнюється. Завдяки цьому ваші улюблені парфуми закінчується значно пізніше, ніж зазвичай.

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...