Це справді працює! Як швидко прибрати плісняву з балконних рам

В один "прекрасний" день пліснява з’являється у всіх на балконних рамах. Головне в цій ситуації - почати вчасно діяти. Її треба забирати відразу, оскільки вона швидко розповсюджується. А ще вона може стати причиною появи алергії, передають Патріоти України.

Як побороти плісняву

Видалити чорну плісняву з пластикових поверхонь не є складним завданням. Вам потрібна чиста вода, ганчірка і два доступних засоби. Зі стін відмивати, звичайно, важче.

При роботі з оцтом рекомендується використовувати респіратор. Рідина виділяє їдкий запах, який не треба вдихати. Та й рукавиці не будуть зайвими, щоб не палити шкіру рук.

Отже, потрібно приготувати оцтовий розчин. Для цього на 1 л води додайте 200 мл оцте та 20 мл борної кислоти. Цим розчином потрібно вимити поверхні. Щоб рами швидше вивітрилися, можна через годину пройтися по ним ганчіркою з водою.

Якщо оцтова процедура вам не подобається, тоді можна приготувати інший розчин. На склянку води треба додати 1 ч.л. чайного дерева. Це більш ароматно та приємніше. Якщо не допоможе, тоді треба переходити до попередньої рекомендації з оцтом.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.