Це справді працює! Як знову зробити сухий хліб м’яким і смачним

Добра та господиня, яка купує рівно стільки хліба, скільки потрібно. І тут домочадцям завжди вистачає цього продукту. При цьому вони встигають з’їдати хлібобулочний виріб до того, як він почав псуватися. Однак іноді помилки може припуститися навіть досвідчена господиня. Що робити, якщо було куплено дуже багато хліба і продукт почав сохнути, передають Патріоти України.

Що потрібно зробити із хлібом

Повернути первісну свіжість і м’якість можна навіть сухому хлібобулочному виробу. Для цього продукт треба «упакувати» у паперову серветку та відправити у мікрохвильову піч. У цьому пристрої загорнутий хліб повинен розігріватись протягом 60 секунд.

Як тільки пролунає сигнал НВЧ-печі про закінчення розігріву, продукт можна діставати. Далі серветку треба зняти. Хлібобулочний виріб буде гарячим та дуже м’яким. Через деякий час хліб охолоне. А ось його ніжна та повітряна консистенція збережеться.

Продукт здаватиметься свіжим і за своїм зовнішнім виглядом, і на дотик, і до смаку. І все ж розраховувати на те, що мікрохвильова піч завжди рятуватиме засохлий хліб, не варто. Краще вживати свіжий продукт і не підвищувати ризик його пліснявіння.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Додайте ці два продукти - і котлети стануть ще смачнішими

четвер, 29 серпень 2024, 11:07

Котлети - страва досить звична. Однак смак можна зробити цікавішим завдяки двом додатковим компонентам. Йдеться про томатну пасту та мариновані огірки, передають Патріоти України. У результаті цієї дії частування вийде не тільки смачним та ароматним, а...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають крохмаль у котлетний фарш

четвер, 29 серпень 2024, 10:12

Напевно, багато хто і не чув про те, що в котлетний фарш потрібно додавати крохмаль. Здавалося б, цей інгредієнт там абсолютно зайвий. Але це не так. Багато господинь вже давно використовують його для приготування м’ясних биточків. А навіщо в котлетном...