Це справді працює! Коли треба наносити парфуми, щоб аромат тримався якнайдовше

Парфуми - це найкращий спосіб створити довершений образ, навіть якщо ви не використовуєте макіяж чи вдягаєтесь максимально просто. Але часом їхня стійкість розчаровує: уже за 2-3 години аромат вивітрюється. Чи можна щось із цим зробити?

Експерти твердять, що улюблений аромат залишиться з вами на весь день, якщо ви правильно його нанесете. OBOZ.UA зібрав кілька їхніх найбільш дієвих порад.

Почніть з того, що приділіть достатньо часу, щоби вдумливо вивчити свої парфуми. Зазвичай, вони містять три рівні, які розкриваються один за одним. Верхні ноти ви відчуваєте одразу після нанесення аромату – цей етап триває приблизно 15-20 хвилин. Потім наступає час середніх нот – найбільш насиченої частини піраміди парфумів. Вони огортатимуть вас впродовж 2-8 годин. І насамкінець відкриваються базові ноти. Вони проявляються, коли ноти серця стихають. У деяких парфумів база залишається відчутною навіть впродовж кількох днів.

Вас може зацікавити:Що буде з організмом людини, якщо випити багато кави

Максимально продовжити кожен з цих етапів можна, якщо наносити аромат на вологу шкіру. Оптимальний момент – це одразу після душу. Волога, яку поступово поглинає шкіра, допоможе також краще утримати ароматичні молекули. Тому наносьте свою улюблену туалетну воду одразу після того, як вийдете з душу вранці.

Утримати запах довше допоможе також застосування зволожувального лосьйону чи молочка для тіла. Але обирайте засіб без запаху, щоби його аромат не сперечався з вашими парфумами і не викривляв їх сприйняття.

Врахуйте також, що найкраще запах поширюється у теплому повітрі. Тож, якщо ви хочете зробити його найбільш інтенсивним, наносьте парфуми на найбільш теплі ділянки шкіри. Зазвичай там легко відчувається пульс – це зона за вухами та на шиї, зап’ястки, згини ліктів, тощо.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...