Це справді працює! Названо два простих способи очистити нагар з праски за допомогою солі або соди

Очистити праску від нагару можна за допомогою простих домашніх засобів. Фахівці з ремонту техніки розповіли, як це зробити за допомогою солі чи соди, передають Патріоти України.

На підошві праски іноді утворюється нагар – чорні чи коричневі сліди, якщо техніку використовували неправильно. Його потрібно обов'язково відмити, щоб не загробити праску та не зіпсувати речі під час прасування. Для цього знадобиться один із двох засобів, який точно є в будинку кожного українця.При чищенні праска повинна бути холодна і обов'язково відключена від розетки (але не завжди).

Як очистити нагар із праски содою?

Сода чудово справляється з різного роду забрудненнями, оскільки має унікальні властивості. А найголовніше, що це органічний продукт, який не зашкодить екології, шкірі рук та техніці.

Очистити підошву праски від нагару за допомогою соди дуже просто. Для цього кілька чайних ложок порошку потрібно розвести невеликою кількістю води до кашки. Нанесіть її на техніку і розтирайте, доки не зійде нагар. Наприкінці апарат слід протерти чистою вологою губкою та витерти насухо.

Як очистити нагар із праски сіллю?

Щоб очистити праску сіллю, їй знадобиться напарник - оцет, адже вдвох вони сильніші. Для цього сіль та оцет потрібно розвести в пропорції один до одного, перемішати. Змочити в розчині ганчірочку або губку і протерти підошву праски.

Можна також спробувати інший спосіб: сіль потрібно розсипати на листку паперу, включити праску, і гарячою праскою водити по листку з сіллю. Після цього відключити праску і протерти її чистою ганчірочкою

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...