Це справді працює! Названо продукти, які здатні спалювати зайвий жир

Щоб схуднути, потрібно спалювати більше калорій, ніж ви звикли споживати. Це універсальний принцип, для якого потрібно дотримуватись самодисципліни, бути наполегливими, якщо ви бажаєте побачити результат у короткостроковій перспективі, передають Патріоти України.

Щоб скинути близько 9 кілограмів та утримати вагу, варто регулярно важитися, займатися спортом та включати в раціон певні продукти. Які саме та як вони допомагають спалювати жир, розповіли в Eat This, Not That.

Пісний білок

Білок є важливим для втрати ваги, оскільки він підвищує ситість та допомагає нарощувати м'язову масу, яка спалює жир. Важливо вибирати якісні джерела білка, такі як курячі грудки, нежирна свинина, яловичина на травах та індичка.

Чорні боби

Чорна квасоля, багата клітковиною і білком, допомагає зменшити об'єм талії та покращити роботу мозку завдяки вмісту в ній антиоксидантів. Це чудовий вибір для підтримки здоров'я та ясності розуму.

Сирий овес

Сирий овес містить стійкий крохмаль, який сприяє тривалому відчуттю ситості, зміцнює здоров'я кишечника та зменшує масу тіла. Його можна використовувати як замінник борошна, додавати в смузі чи замочувати у йогурті на ніч, щоб отримати смачний сніданок.

Листова зелень

Листова зелень, така як капуста, шпинат, петрушка, крес-салат та мангольд, є низькокалорійним джерелом важливих речовин, включаючи вітамін К, вітаміни групи В, клітковину, залізо, кальцій та поліфеноли. Ці мікроелементи допомагають запобігати появі різних захворювань, а тому варто додавати зелень у салати чи готувати її на пару.

Риба

Регулярне вживання риби, багатої жирними кислотами омега-3 та необхідними мінералами, допомагає зменшувати вагу. Риба також забезпечує тривале відчуття ситості, перевершуючи у цьому яловичину та курку.

Яблучний оцет

Оцет допомагає зменшити об’єми в районі талії, збільшує відчуття ситості, покращує травлення та контролює рівень цукру в крові. Оцет можна додавати в смузі, салати, використовувати для маринування м'яса або додавати до чаю у невеликій кількості.

Перець чилі

Перець чилі містить капсаїцин, який допомагає зменшити апетит та спалювати жир. Крім того, він ефективно бореться із запаленням, сприяючи підтримці здорової ваги. Для досягнення цих ефектів достатньо споживати лише один грам перцю на день.

Батат

Регулярне споживання складних вуглеводів, багатих на клітковину, допомагає підвищити енергію та боротися з відчуттям голоду. Замість смажених чипсів оберіть запечену солодку картоплю або змішайте її з арахісовим маслом, щоб приготувати здоровий перекус.

Кіноа

Це насіння, з високим вмістом клітковини, білка та жиру, що добре вгамовує голод та має хрустку текстуру з дещо горіховим смаком. Цей продукт легко доповнює будь-яку страву, від салатів до десертів, що робить цей суперпродукт надзвичайно універсальним.

Оливкова олія

Щоденне вживання оливкової олії сприяє здоров’ю тіла, знижуючи ризик серцевих захворювань та запалень. Додавайте її до страв, щоб покращити своє здоров’я та підтримувати красу.

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...