Для приготування суміші потрібно закип'ятити воду, передають Патріоти України.
Змішати дві столові ложки харчової соди й дві столові ложки звичайної солі, додати півсклянки оцту.
Залити сумiш у стік раковини й залишити на 15 хвилин, щоб пішла реакція.
Щоб прочистити, через 15 хвилин потрібно півлітра гарячої води залити в стік раковини.
Суміш працює ідеально.
Смажена риба – це справжній кулінарний делікатес, яким приємно порадувати всю родину, передають Патріоти України. За бажання навіть недорогі сорти риби можна приготувати так смачно, немов у ресторані. Багатьом відомо те, що смажену рибу прийнято подава...
Приготувати гідну страву з м’яса під силу не кожному кухареві, адже важливо досягти ідеальної м’якості продукту передають Патріоти України. Навіть шматки м’яса високої якості можуть вийти жорсткими і гумовими, якщо їх не підготувати. Найчастіше викорис...