Це справді працює! Названо спосіб, завдяки якому кухонні рушники стануть білосніжно-білими

Експертка з чистоти Марина Жукова, яка часто дає багато корисних порад з прибирання, поділилася ще одним маленьким секретом, який допоможе господиням впоратися з плямами на кухонних рушниках, передають Патріоти України.


«Нещодавно я зіткнулася з тим, що мої улюблені рушники, які раніше тішили мене своїм білим кольором, стали покриватися неприємними плямами. Я намагалася відіпрати їх різними способами, але ніщо не допомагало», — пише Марина.

Але жінці допоміг старий перевірений спосіб, яким користувалася ще її бабуся. За словами жінки, «це просто творить чудеса!».

Для приготування розчину, в який потрібно помістити брудні рушники, потрібна велика каструля й 10 літрів окропу.

До окропу додати пів склянки прального порошку, бажано для ручного прання. Якщо порошок для машинки-автомату, можна додати трохи більше.

Потім додати 2−3 столові ложки будь-якого відбілювача (можна використовувати навіть рідкий) та 2 столові ложки соняшникової олії та 2 столові ложки 9% оцту.

Все ретельно перемішати.

Рушники опустити у розчин, щільно закрити кришкою каструлю і залишити на ніч.

«Наступного ранку ви побачите приголомшливий результат! Вода в каструлі стане дуже темною, а ваші рушники помітно посвітлішають!»— додала експертка.

Після цього Марина порадила випрати рушники в пральній машині при 40 градусах і зробити додаткове полоскання, щоб позбутися залишків олії та порошку.

Раніше ми писали про ще один спосіб відбілювання кухонних рушників, подібних до ць

Просто й смачно! Як приготувати шоколадний кекс без борошна за 5 хвилин

неділя, 30 червень 2024, 12:05

Якщо у вас є мікрохвильовка і бажання через 5 хвилин з’їсти шоколадний кекс, то зірки зійшлися. Біжіть на кухню, беріть декілька продуктів і готуйте, передають Патріоти України. У чашці чи піалці, яку можна ставити в мікрохвильову пічку, змішайте 1 яйц...

Смакота! Картопляні гнізда із сирною скоринкою - варіант смачної вечері

неділя, 30 червень 2024, 11:04

Гнізда з картоплі під сиром - смачна й поживна страва. Один з варіантів, як небанально й швидко приготувати картоплю, передають Патріоти України. Приготування:. Почистьте картоплю. Не ріжте, цілі картоплини залийте водою, посоліть й поставте варити. Пі...