Це справді працює! Ось який простий інгредієнт допоможе відчистити змішувачі з нержавійки до блиску

Змішувачі з нержавіючої сталі практичні та довговічні, але всім відомо, як важко підтримувати їхній блиск та чистоту. Там постійно з'являються плями від води, вапняний наліт, жир та інші забруднення, передають Патріоти України.

Але не поспішайте купувати дорогі хімічні мийні засоби, щоб очистити цей бруд, адже Нouse Digest поділилися простим та дієвим інгредієнтом, який змусить ваші змішувачі блищати.

Останнім часом набувають популярності альтернативні методи та засоби очищення поверхонь. Якщо використовувати не агресивні хімікати, а речовини, які можна знайти на будь-якій кухні, ви не лише збережете природу, а й своє здоров'я.

На відміну від хімічних очищувачів, альтернативні засоби чищення не залишають шкідливих залишків або випарів, створюючи чисту здорову атмосферу для вас і вашої родини.

Чим почистити змішувачі з нержавійки?

Існує рідина, яка може допомогти у розв’язання великої кількості побутових проблем, зокрема вона допоможе очистити змішувачі і це – білий оцет.

Білий оцет, також відомий як дистильований оцет, завдяки його кислотній природі, розщеплює стійкі плями, жир і мінеральні відкладення на нержавіючій сталі, не пошкоджуючи поверхню.

Щоб ваші змішувачі з нержавійки виглядали, як нові, змішайте білий оцет та воду в пропорціях 1:1, залийте розчин в пульверизатор та користуйтеся ним, як звичайним мийним засобом.

Експерти рекомендують використовувати для очищення мікрофіброву серветку, щоб уникнути подряпин. Нетоксична природа білого оцту робить його безпечним для вашого здоров’я та навколишнього середовища. Крім того, білий оцет діє ще й як дезінфікуючий засіб, вбиваючи деякі бактерії, такі як кишкова паличка та сальмонела.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...