Це справді працює! Ось що треба їсти, щоб уникнути ранньої сивини волосся

Хоча генетика та вік є двома факторами, які ви не можете контролювати, коли справа доходить до появи сивого волосся. Однак, можна запобігти дефіциту вітамінів, який сприяє виникнення сивого волосся, передають Патріоти України.

Що варто їсти, щоб уникнути сивини

Хоча сивінню волосся неможливо повністю запобігти, але правильно харчуючись, ви можете звести до мінімуму ризик подальшого посивіння.

Однак у старшому віці сивіння неминуче, хоча швидкість, з якою ви посивієте, значною мірою залежить від вашого способу життя та генетики.

Продукти, багаті вітаміном D3:

  • гриби
  • оселедець
  • сир
  • форель
  • тунець
  • консервовані сардини
  • йогурт

Продукти, багаті вітаміном В12:

  • лосось
  • курка
  • яйця
  • волоські горіхи
  • рис
  • кеш'ю
  • чорниця
  • манго

Які продукти містять мідь:

  • кіноа
  • булгур пшеничний
  • сочевиця
  • солодка картопля
  • нут
  • насіння соняшнику
  • кеш'ю

Цинк є в таких продуктах:

  • кедрові горіхи
  • гранат
  • авокадо
  • банан

Продукти, багаті кальцієм:

  • апельсини
  • папая
  • зелень
  • кале
  • броколі

Дотримуючись здорової дієти повної фруктів і овочі варто пам’ятати, що різноманітність є ключовим.

Це означає, що поживні речовини також можуть використовуватися для росту нових, здорових пасом волосся.

Будь-які відхилення від поживної дієти вплинуть на організм, що може сприяти окислювальному стресу.

Люди, які не бажають мати сріблясто-білі пасма, можуть відвідати перукаря, щоб пофарбувати їх.

Фарбування волосся - це постійний процес, тому потрібен догляд, який може бути дорогим.

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...

ТОП-2 помилки, через які свиняча печінка виходить жорсткою та гіркою

четвер, 21 листопад 2024, 16:12

Не кожна господиня назве смажену свинячу печінку своєю фірмовою стравою, оскільки цей продукт далеко не завжди виходить смачним. За відсутності досвіду приготування, печінка не тільки може гірчити, а й виходить надмірно жорсткою, що псує все враження п...