Це справді працює! Покладіть цей копійчаний продукт у холодильник - і неприємного запаху як не бувало

Іноді в холодильнику, який також потрібно правильно розморожувати, може з’явитися неприємний запах, який може наситити продукти, що зберігаються усередині. Навіть після ретельного очищення ця проблема не вирішується. Однак є простий лайфхак, який миттєво позбавить вас неприємності, передають Патріоти України.

Допомога приходить від звичайного продукту — харчової соди, яка часто використовується при прибиранні дому. Як пише видання Express, для усунення неприємного запаху з холодильника достатньо використовувати цей натуральний продукт замість шкідливих і дорогих хімічних засобів з супермаркету.

Як позбутися запаху в холодильнику

Аромати продуктів у холодильнику можуть змішуватися, створюючи з часом неприємний запах. Однак харчова сода здатна поглинути цей запах лише за одну ніч. Просто візьміть невелику тарілку, миску або контейнер без кришки, додайте трохи харчової соди та залиште в холодильнику на ніч.

Ви здивуєтеся, але сода на "ура" справляється з цим завданням: смердючий запах зникає. Харчова сода має властивість поглинати запахи, тому вона може позбавити будь-якого неприємного аромату.


А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...