Це справді працює! Письменниця поділилася простими секретами схуднення японців

Письменниця Какі Окумура поділилася секретами схуднення, про які дізналася після переїзду до Японії, передають Патріоти України.

Як повідомляє Insider, Окумура народилася і виросла в США і до переїзду до Японії постійно боролася із зайвою вагою. У цій країні вона перейняла звички місцевих жителів, які допомогли їй розв'язати цю проблему.За її словами, японці обходяться без строгих дієт і виснажливих тренувань, але дотримуються простих правил, які допомагають їм зберігати хорошу форму.

Першим таким правилом Окумура назвала поміркованість у їжі. За її словами, японці теж люблять гамбургери, морозиво та картоплю фрі, але, на відміну від американців, їдять швидкоїжу нечасто і купують невеликі порції. "Закінчуючи трапезу в будь-якому ресторані в Японії, ви не відчуєте надмірної ситості", – каже письменниця.

Окумура зазначила, що японці майже щодня готують удома. За її словами, це не означає, що вони мають більше вільного часу. Просто вони намагаються прискорити процес та використовують заморожені овочі, готові заправки та різні побутові прилади, які полегшують процес.

Ще однією особливістю японців, за словами Окумура, є любов до тривалих піших прогулянок. Вона розповіла, що в середньому чоловіки в Японії роблять сім тисяч кроків на день, а жінки шість тисяч. Крім того, як стверджує письменниця, японцям допомагає залишатися у формі їхнє ставлення до спорту, який вони сприймають як розвагу та свято.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...