Це справді працює! Розкрито секрет, як за допомогою чорного чаю позбутися сивини

Ніхто не захищений від появи сивини - явища, що викликає неприємні почуття у представниць жіночої статі, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

У спробі приховати білі волоски жінки вдаються до фарби та інших засобів, проте не всі є безпечними. Саме тому краще використовувати натуральний засіб — чай. Чай є безпечним засобом. Він допоможе ненадовго замаскувати сивину без шкоди для волосся.

Натуральний засіб на основі чаю

Для приготування засобу вам знадобиться кілька інгредієнтів: листя розмарину та орегано, а також звичайнісінький чай.Зазначені компоненти допоможуть не тільки повернути колір, а й зміцнити волосся.

Візьміть пару листків розмарину і таку ж кількість листків орегано, а потім змішайте з 5 ч. л. чорного чаю. Після цього залийте компоненти гарячою водою і дайте час, щоб температура знизилася до комфортного значення.

Після приготування засобу нанесіть його на волосся і залиште під шапочкою на 60 хвилин. Через зазначений час змийте водою і просушіть феном.

Якщо використовувати засіб 1 раз на тиждень, то можна отримати не тільки бажаний колір, а й зробити волосся міцнішим.

А ви це знали? Деякі цитрусові змінюють дію ліків - лікар розповів про неочікувану проблему

понеділок, 20 травень 2024, 12:30

Насправді це досить цікава тема, яка, на жаль, дещо недооцінена. Виявляється, грейпфрутовий сік може взаємодіяти з низкою ліків. Це антидепресанти, ліки проти високого тиску, антибіотики та ліки для розрідження крові, пояснює сімейний лікар Михайло Цюр...

Особливий психологічний тест: Оберіть светр і дізнайтеся, до якого типу людей ви належите

понеділок, 20 травень 2024, 12:07

Хочете зазирнути у глибини своєї особистості? Цей оригінальний психологічний тест допоможе вам зробити це. Просто оберіть один із запропонованих светрів і дізнайтеся, до якого типу людей ви належите. Деталі. Перед вами просте завдання: необхідно подиви...