Це справді працює! Що додати до порошку для прання, щоб вдвічі підсилити його дію

Щоб заощадити пральний порошок і значно підсилити його дію, потрібно знати один невеликий секрет, передають Патріоти України.

Інколи буває, що речі, навіть після прання у машинці, мають не зовсім свіжий вигляд. Дехто намагається вирішити таку проблему, додаючи більше прального порошку. Однак, після такого речі можуть швидко тьмяніти і ставати неприємними на дотик, адже мийний засіб погано вимивається з тканини.

Щоб ви завжди були задоволені результатом прання, можете скористатися простими, але дієвими методами. Наприклад, до прального порошка можна додати деякі інгредієнти, які підсилять його дію і допоможуть навіть заощадити.

Одним із таких компонентів є цукор. Він сприятиме збереження білого кольору на будь-якій тканині. А ще він надзвичайно корисний під час прання шовкових чи вовняних речей, адже допомагає захистити їх від деформування та розтягнення, що часто трапляється у машинці.

Справжні дива може творити і звичайна кухонна сіль. Для чого в пральний порошок додають сіль? Завдяки цьому компоненту мийний засіб буде набагато краще вимиватися з тканин. На барабан потрібно додати всього лише 1 ст. ложку і хлорид натрію буде працювати.

Ще одним засобом, який часто використовують під час прання заощадливі люди, є нашатирний спирт. Його змішують з пральним порошком, коли перуть кольорові речі, щоб їх не зіпсувати. Спочатку 1 ст. ложку нашатирного спирту змішайте у 5 л води, потім ретельно перемішайте розчин. Під час прання потрібно влити в барабан 4 ст. ложки отриманого засобу.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...