Це справді працює! Що зробити, щоб відкрита консервація у холодильнику не цвіла

Якщо відкривши банку будь-якої консервації, ви намагаєтесь з’їсти її якнайшвидше, щоб вона не покрилася пліснявою, то варто дочитати цей текст до кінця, передають Патріоти України.

Саме тут ви дізнаєтесь, як зробити так, щоб консервація у холодильнику не цвіла. Фудблогерка Крістіна Сотеріу у своєму Instagram розповіла один простий спосіб. Завдяки цьому, продукти у холодильнику зможуть зберігатись місяцями.

Якщо у вашому холодильнику часто з’являються різноманітні консервовані соуси, фрукти та овочі, але ви не в змозі спожити їх відразу, коли таке бажання виникне знову, продукти можуть виявитись вже непридатними. Вони покриваються неприємною пліснявою і в кінцевому результаті, потрапляють до смітника.

Для ого, щоб таких неприємностей не ставалось і консервація могла зберігатись у холодильнику протягом тривалого часу, існує чудовий спосіб. Сотеріу каже, що просто слід додати в банку трішки олії, яка повинна покрити поверхню консервованого продукту в банці. "Додавання тонкого шару оливкової олії поверх вашої консервації створює герметичність, яка запобігає потраплянню бактерій у продукт", - каже експертка.

Проте, не слід забувати, що додавати олію краще не до всіх видів консервації. Для цього ідеально підійдуть песто та різні пасти, банки з подрібненим часником та імбиром, томатна паста та соус, харісу, чіпотле та інші домашні соуси. А ось до варення та джемів олію краще не використовувати.

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...