Є різні варіації приготування омлету. Але якщо ви полюбляєте пишний, рекомендуємо вам додати один інгредієнт, з яким ви досягнете бажаного результату, передають Патріоти України.
З цією кулінарною хитрістю у вас вийде чудовий омлет, як у кращому ресторані.
Може трапитись, що омлет пригорає, або виходить плоский та неапетитний.
Щоб цієї біди з вами не сталось, додайте до нього один простий інгредієнт.
Цей інгредієнт – крохмаль кукурудзяний. Додайте столову ложку крохмалю та добре змішайте всі інгредієнти.
Причому краще просто вимішати, а не збивати омлет. Найкраще це зробити виделкою.
Саме завдяки цьому ваш омлет вийде пишний, і не осяде.
Завдяки цій хитрості омлет не почорніє, не пригорить, та на вигляд буде дуже апетитним.
Щоб під час приготування він піднімався поступово, кухарі радять в цей час періодично струшувати сковорідку.
Інсульт – надзвичайно поширений стан. Щороку з інсультами в Україні госпіталізують понад 145 тисяч осіб. Передумови, що значно підвищують ризик виникнення цього стану, медики називають факторами ризику, передають Патріоти України. "Ефективна профілакти...
У холодну пору року лобове скло автомобіля швидко покривається льодом, а двірники примерзають. Уникнути цього допоможе простий спосіб, для якого не потрібні спеціальні засоби – лише речі, які є майже в кожному домі. Про це повідомило видання The Sun, п...