Є різні варіації приготування омлету. Але якщо ви полюбляєте пишний, рекомендуємо вам додати один інгредієнт, з яким ви досягнете бажаного результату, передають Патріоти України.
З цією кулінарною хитрістю у вас вийде чудовий омлет, як у кращому ресторані.
Може трапитись, що омлет пригорає, або виходить плоский та неапетитний.
Щоб цієї біди з вами не сталось, додайте до нього один простий інгредієнт.
Цей інгредієнт – крохмаль кукурудзяний. Додайте столову ложку крохмалю та добре змішайте всі інгредієнти.
Причому краще просто вимішати, а не збивати омлет. Найкраще це зробити виделкою.
Саме завдяки цьому ваш омлет вийде пишний, і не осяде.
Завдяки цій хитрості омлет не почорніє, не пригорить, та на вигляд буде дуже апетитним.
Щоб під час приготування він піднімався поступово, кухарі радять в цей час періодично струшувати сковорідку.
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...