Є різні варіації приготування омлету. Але якщо ви полюбляєте пишний, рекомендуємо вам додати один інгредієнт, з яким ви досягнете бажаного результату, передають Патріоти України.
З цією кулінарною хитрістю у вас вийде чудовий омлет, як у кращому ресторані.
Може трапитись, що омлет пригорає, або виходить плоский та неапетитний.
Щоб цієї біди з вами не сталось, додайте до нього один простий інгредієнт.
Цей інгредієнт – крохмаль кукурудзяний. Додайте столову ложку крохмалю та добре змішайте всі інгредієнти.
Причому краще просто вимішати, а не збивати омлет. Найкраще це зробити виделкою.
Саме завдяки цьому ваш омлет вийде пишний, і не осяде.
Завдяки цій хитрості омлет не почорніє, не пригорить, та на вигляд буде дуже апетитним.
Щоб під час приготування він піднімався поступово, кухарі радять в цей час періодично струшувати сковорідку.
Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...
Під час сну вночі люди можуть поводитись дуже незвичним чином. Сміятись, щось белькотіти і навіть цілком чітко щось говорити, передають Патріоти України. Це явище в науці має назву сомнілоквія, і воно вважається досить поширеним у людській популяції. Я...