Є різні варіації приготування омлету. Але якщо ви полюбляєте пишний, рекомендуємо вам додати один інгредієнт, з яким ви досягнете бажаного результату, передають Патріоти України.
З цією кулінарною хитрістю у вас вийде чудовий омлет, як у кращому ресторані.
Може трапитись, що омлет пригорає, або виходить плоский та неапетитний.
Щоб цієї біди з вами не сталось, додайте до нього один простий інгредієнт.
Цей інгредієнт – крохмаль кукурудзяний. Додайте столову ложку крохмалю та добре змішайте всі інгредієнти.
Причому краще просто вимішати, а не збивати омлет. Найкраще це зробити виделкою.
Саме завдяки цьому ваш омлет вийде пишний, і не осяде.
Завдяки цій хитрості омлет не почорніє, не пригорить, та на вигляд буде дуже апетитним.
Щоб під час приготування він піднімався поступово, кухарі радять в цей час періодично струшувати сковорідку.
Деякі відходи можуть не лише засмітити каналізацію, а й зіпсувати насоси та фільтраційне обладнання. І мова не лише про унітаз, а й про раковину на кухні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фарба. Фарба містить шкідливі хімічні речовини, я...
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...