Це справді працює! ТОП-10 напоїв, які допоможуть розпочати ранок зі схуднення

Щоб почати день правильно, слід випити здоровий напій, що прискорює схуднення та покращує самопочуття. Крім того, такі ранкові напої можна легко впроваджувати у раціон, не витрачаючи багато часу на їх приготування, передають Патріоти України.

Бажаєте дізнатись, що крім складних дієт може вплинути на вагу та які напої слід вживати, щоб прискорити спалення жиру? Найкращими та ефективними варіантами поділились в Eat This, Not That.

Зелений чай

Завдяки катехінам у складі зеленого чаю, цей напій може пришвидшити метаболізм та допомогти в схудненні, сприяючи спалюванню жиру. Також, ви можете розглянути ймовірність вживання екстракту зеленого чаю, що містить антиоксиданти концентрованого катехіну.

Лате із чаєм матча з льодом

Зелений чай матча не тільки сприяє спалюванню жиру, але й може допомогти зберегти тривале відчуття ситості. Цей низькокалорійний напій містить антиоксиданти та може підвищити ефективність спалювання жиру під час фізичних вправ. Додаючи його до ранкового раціону, ви отримуєте корисний та смачний спосіб підтримати фігуру.

Тепла вода з лимоном

Тепла вода з лимоном — це відмінний напій для детоксикації. Лимон містить антиоксиданти та пектинові волокна, які сприяють очищенню організму та зволоженню без додавання калорій, сприяючи схудненню.

Золоте молоко

Замість калорійних солодких напоїв спробуйте золотий напій з куркуми, кориці та імбиру. Таке молоко за 5 хвилин допоможе зменшити запалення та тягу до солодкого. Це також допоможе підтримувати стабільний рівень цукру в крові, налаштовуючи на здоровий день.

Імбирний чай

Імбирний чай — чудовий ранковий напій для схуднення. Він не містить калорій, може полегшити розлад шлунка та сприяти зменшенню маси тіла і співвідношення талії до стегон.

Вода з огірком та м’ятою

Склянка води з огірком та м’ятою не тільки освіжає, а й сприяє схудненню та зволоженню. Цей напій допомагає підтримувати водний баланс та чудово поліпшувати травлення.

Пажитникова вода

Вода з пажитника може допомогти в контролі апетиту завдяки вмісту клітковини. Щоб приготувати таку воду, замочіть 1-2 столові ложки насіння пажитника в воді на ніч. Пийте її вранці натщесерце. Однак, якщо ви вагітні або плануєте вагітність, краще уникати цього напою, оскільки потрібні додаткові дослідження про його безпеку в таких випадках.

Кава

Пийте чорну каву з мінімальною кількістю молока, щоб уникнути зайвих калорій та підтримати схуднення. Кофеїн у каві може зменшити споживання калорій і прискорити метаболізм. Також, цей напій стимулює роботу кишечника, що може допомогти в контролі ваги.

Настій з імбиру та малини

Настій з малини, імбиру та лайму сприяє швидкому зволоженню та контролю апетиту. Крім того, він допоможе уникнути переїдання і зменшити набряки, знижуючи рівень натрію та підвищуючи баланс рідини. Також, антиоксиданти в складі допомагають зменшити запалення і підтримують метаболізм.

Це справді працює! Учені назвали дієту, що знижує стрес

субота, 31 серпень 2024, 19:05

Нещодавні дослідження показують, що дотримання середземноморської дієти може допомогти знизити рівень стресу, передають Патріоти України. На відміну від західного раціону, який часто асоціюється з підвищеним стресом, середземноморська дієта, багата на ...

Помилка може дорого коштувати! Як не звести нанівець ефект від вживання ліків

субота, 31 серпень 2024, 18:06

У Міністерстві охорони здоров’я розповіли, яких помилок припускаються пацієнти при вживанні різних препаратів. У відомстві зазначили, ці похибки можуть зіпсувати ефект від лікування, передають Патріоти України. У МОЗ закликають уважно читати інструкцію...