Це справді працює! ТОП-5 кроків, які допоможуть подолати тягу до цукру

Занадто велика кількість цукру у раціоні може спричиняти втому, збільшення ваги, серцево-судинні захворювання, діабет 2 типу та інші проблеми, яких цілком можна уникнути. Щоб не стати залежним від солодощів та значно поліпшити своє здоров'я, розгляньте можливість повної відмови від доданого цукру або спробуйте 8-тижневий період детоксикації, передають Патріоти України.

Крім того, важливо усвідомити, що цукор може викликати залежність, схожу на кокаїн, що керує вашими рішеннями, псуючи ваше життя. Як відновитися та зменшити тягу до цукру, розповіли в Eat This, Not That.

Почніть з чистого аркуша

Щоб приборкати тягу до солодощів, встановіть чіткі межі щодо вживання доданого цукру та намагайтесь не перетинати їх. Замість солодощів обирайте свіжі фрукти, оскільки їхня клітковина допомагає уникнути різких стрибків цукру в крові. Також, важливо бути послідовним у своїх рішеннях, і з часом тяга до солодкого зменшиться.

Уникайте штучних підсолоджувачів

Вас може зацікавити:Молодик у вересні принесе кардинальні зміни трьом знакам: гороскоп

Вас може зацікавити:Номери Vodafone починатимуться з нового коду 075: що буде з тими, якими вже користуються українці

Щоб зменшити тягу до солодкого, варто не лише відмовитися від цукру, але й уникати штучних підсолоджувачів. Вони посилюють тягу, оскільки впливають на мозок та можуть порушувати баланс кишкового мікробіому. Це, своєю чергою, ускладнює контроль рівня глюкози та інсуліну в крові.

Витримайте 2 тижні

Всього за перші два тижні відмови від солодкого можна суттєво змінити свої смакові звички. Коли ви відмовитеся від цукру та штучних підсолоджувачів, смакові рецептори оновляться, а їжа здаватиметься солодшою. Це допоможе вам легше зменшити споживання цукру.

Споживайте достатню кількість продуктів, які потрібні організму

Забезпечте себе достатньою кількістю білка та овочів, щоб уникнути голоду та тяги до солодкого. Коли ви ситі, у вас є менше шансів піддатися спокусі перекусити чимось шкідливим.

Їжте просту їжу

Якщо ви відмовляєтесь від цукру, готуйте прості страви, щоб зменшити тягу та уникнути переїдання. Легка та комфортна їжа допомагає організму поступово знижувати апетит і стабілізувати вагу. Дотримуючись цього підходу і за кілька тижнів тяга до солодкого значно зменшиться.

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...