Це справді працює! ТОП-5 кулінарних лайфхаків, які допоможуть приготувати соковите та ніжне м’ясо

М’ясо є досить вимогливим продуктом у плані приготування: буквально пара помилок можуть стати причиною того, що замість апетитного та ніжного м’яса нам доведеться давитися сухою та жорсткою "підошвою", передають Патріоти України.

Є перевірені хитрощі, які дозволяють кулінарам досягти ідеального смаку м’яса.

Запам’ятайте наступні 5 лайфхаків:

1. Для тих, хто хоче заощадити на маринаді і досягти ідеального смаку м’яса, потрібно нарізати багато цибулі (на 1 кг близько 5 штук середнього розміру), змішати з улюбленими спеціями, придавити чимось важким і відправити в холодильник на 2 години.

2. Цікавий спосіб практикують азіатські кухарі: вони змішують соєвий соус, крохмаль та трохи віскі. Заливають м’ясо і залишають у холодильнику мінімум на 8 годин.

3. Намагайтеся в процесі приготування м’яса обходитися без солі. Справа в тому, що вона позбавляє м’ясо соковитості. Щоб уникнути цього казусу, додайте сіль безпосередньо перед подачею.

4. Не заощаджуйте місце: краще посмажити м’ясо в кілька підходів, ніж заощаджувати час. Якщо ви проігноруєте цю пораду, то м’ясо буде тушкованим і не таким привабливим.

5. Якщо ж ви любите тушковане м’ясо з овочами та картоплею, є 100%-ний спосіб зробити м’ясо м’яким. По-перше тушкуйте на дуже повільному вогні мінімум 2 годии, а по-друге під час тушкування влийте чарку коньяку.

Відмова від однієї звички змінить все! Як позбутися жиру на животі

неділя, 30 червень 2024, 18:25

Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...

Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

неділя, 30 червень 2024, 17:12

Смачні пельмені - улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...