Це справді працює! ТОП-6 продуктів, які ефективно спалюють зайвий жир на животі

Абдомінальний або вісцеральний жир є особливо небезпечним для здоров'я, оскільки накопичується в області живота та може впливати на внутрішні органи. Зменшити його кількість можна, включивши в раціон продукти, багаті на клітковину, білки та здорові жири, такі як овочі, фрукти, нежирне м'ясо та горіхи, передають Патріоти України.

Правильне харчування допомагає не лише зменшити жир, але й підтримувати загальний рівень здоров'я, покращуючи ваше самопочуття та впливаю.чи на настрій. Які продукти варті того, щоб стати частиною вашого раціону, розповіли в Eat This, Not That.

Квасоля

Щоб зменшити жир на животі, варто збільшити споживання продуктів з високим вмістом розчинної клітковини, наприклад, білої квасолі. Вона може допомогти знизити вісцеральний жир, крім того, її легко додати до раціону та навіть у смузі.

Грецький йогурт

Несолодкий грецький йогурт є відмінним вибором для зменшення жиру на животі завдяки високому вмісту білка, який допомагає контролювати голод і підтримує метаболізм. Крім того, йогурт містить пробіотики, які позитивно впливають на мікробіом кишечника та сприяють зменшенню жиру в організмі.

Горіхи

Збільшення кількості горіхів у раціоні може допомогти зменшити вагу та знизити жирові відкладення на животі. Особливо корисні волоські горіхи, які підвищують рівень гормону адипонектину, що сприяє спалюванню жиру. Однак, важливо не перевищувати рекомендовану кількість, яка становить близько півсклянки на день.

Морква

Їжа, багата каротиноїдами, така як морква, може допомогти зменшити жир на животі. Жінки, які споживали більше таких продуктів, мали менше жиру на животі порівняно з тими, хто їх не їв.

Апельсиновий сік

Вживання апельсинового соку, збагаченого вітаміном D і кальцієм, може допомогти зменшити жир на животі. Дослідження показало, що регулярне споживання такого соку сприяє більшому зменшенню жиру на животі порівняно з його відсутністю в раціоні.

Лосось

Вживання високоякісного білка, може знизити рівень жиру в організмі, зокрема в області живота. Для цього ідеально підходить лосось, який містить чимало цього корисного елементу. Дослідження підтверджують, що це може допомогти зменшити відсоток жиру в центральній частині тіла.

Це справді працює! ТОП-6 продуктів, які ефективно спалюють зайвий жир на животі

четвер, 25 липень 2024, 21:00

Абдомінальний або вісцеральний жир є особливо небезпечним для здоров'я, оскільки накопичується в області живота та може впливати на внутрішні органи. Зменшити його кількість можна, включивши в раціон продукти, багаті на клітковину, білки та здорові жир...

Як створити затишне та практичне місце для роботи вдома

четвер, 25 липень 2024, 20:00

Робоче місце в домашніх стінах сьогодні швидше стає нормою, ніж винятком з правил. Ті, хто змушений тимчасово чи постійно змінити місце роботи, нерідко скаржаться зниження ефективності праці. Психологи впевнені, що від організації робочого простору та ...