Це справді працює! ТОП-6 смачних поєднань сніданків, які можуть подвоїти вашу втрату ваги

Хочете схуднути? Тримайте список покупок під рукою. Незалежно від його розміру, ми подвоїмо його, адже поєднання певних продуктів у правильний час може значно підвищити ефективність схуднення, передають Патріоти України.

Сніданок – це найкращий час для підсилення зусиль щодо схуднення, адже він задає тон усьому дню. Основне правило – включати до страв поживні речовини, такі як білок, клітковина та корисні жири, щоб уникнути порожніх калорій. Видання eatthis.com розповідає, які продукти найкраще поєднувати, щоб досягти максимальних результатів у втраті жиру.

Лосось + авокадо

Лосось, багатий на омега-3 жирні кислоти та білок, у поєднанні з авокадо, який містить корисні жири та високий рівень клітковини, стає ідеальним сніданком для тих, хто прагне схуднути. Половина авокадо забезпечує 7 грамів клітковини, що становить 25% від рекомендованої добової норми. Дослідження показують, що додавання авокадо до обіду зменшує бажання їсти на 40% протягом трьох годин після прийому їжі.

Овес + горіхове масло

Вівсянка на сніданок допомагає зменшити голод і з’їдати менше калорій протягом дня. Це пов’язано з високим вмістом клітковини та розчинної клітковини β-глюкан, яка уповільнює травлення. Додайте горіхове масло, наприклад арахісове, щоб підвищити ситність страви, забезпечивши 8 грамів білка та корисних жирів.

Йогурт + ягоди

Високобілковий йогурт, такий як грецький або ісландський, у поєднанні з ягодами, багатими антиоксидантами, є ефективним засобом для зниження ваги. Згідно з дослідженнями, споживання йогурту асоціюється з нижчим індексом маси тіла та меншою окружністю талії, тоді як антиоксиданти у ягодах підтримують вагу.

Яйця + гострий соус

Сніданок із яєць допомагає знизити вагу більше, ніж вуглеводний сніданок, наприклад з бубликами. Дослідження показують, що додавання гострого соусу зменшує апетит і підвищує спалювання калорій. Капсаїцин, що міститься у перці чилі, сприяє втраті ваги на молекулярному рівні, змінюючи ключові білки у жировій тканині.

Насіння чіа + листова зелень

Збільшене споживання клітковини сприяє втраті ваги. Додавання столової ложки насіння чіа до смузі забезпечує 5 грамів клітковини, що перевищує необхідну кількість для схуднення. Листова зелень, така як шпинат і капуста, багата на важливі вітаміни та мінерали, які необхідні для оптимального функціонування організму.

Протеїновий порошок + заморожені фрукти

Поєднання заморожених ягід із протеїновим порошком сприяє схудненню. Дослідження показують, що збільшення білка в раціоні, зменшення споживання рафінованих вуглеводів та зниження калорійності сприяють втраті ваги та покращують метаболізм.

А ви це знали? Чи можна солити картоплю під час смаження

субота, 6 липень 2024, 10:04

Не у всіх господарок виходить приготувати цю популярну страву так, щоб вона стала предметом гордості, передають Патріоти України. Здавалося б, жодних складнощів виникнути не повинно: при простому наборі продуктів завжди можна порадувати близьких апетит...

Як зробити деруни золотистими - секрет, яким користуються бабусі

субота, 6 липень 2024, 9:13

Деруни - одна з найвідоміших страв нашої кухні. Однак вони мають величезну популярність і в багатьох інших країнах, передають Патріоти України. Вони відрізняються приємним смаком, який стає ще яскравішим у поєднанні зі сметаною або соусами. Однак часом...