Це справжня отрута! Якщо побачите такий мед, ні в якому разі не купуйте його

Натуральний мед - джерело здоров'я і довголіття! Але що, якщо перед нами зовсім не справжній мед, а сурогат? Сьогодні наша редакція поділиться секретом, як відрізнити справжній мед від підробленого . Сподіваємося, наші поради обов'язково тобі знадобляться, передають Патріоти України.

Як відрізнити справжній мед

За смаковими якостями

Справжній мед, крім солодкого присмаку, повинен мати ще й гірчинку, викликаючи невелике першіння в горлі. Найкраще купувати мед на ринку, де є можливість спробувати продукт.

По запаху і аромату

Натуральний мед найчастіше має ненав'язливий квітковий аромат. Штучний мед може зовсім не мати аромату, але буває й інша крайність - різкий штучний запах.

За кольором

Краще уникати покупки меду з яскраво вираженим білим відтінком, така особливість може свідчити про підгодівлю бджіл цукровим сиропом. Природно, за своїми корисними властивостями він набагато поступається натуральному меду.

На початку весни на ринку з'являється мед з темним відтінком. Цей відтінок притаманний гречаному меду. Але бувають випадки, коли недобросовісні продавці видають темний торішній мед за свіжий гречаний.

Такий колір можна отримати, якщо перетопити торішній застиглий мед. Слід з обережністю ставитися до покупки гречаного меду, краще купувати його у знайомих бджолярів.

Точність здивує! Цей тест у картинці визначить стихію вашої душі

четвер, 25 квітень 2024, 7:08

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що діється в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: що керує вами - гармонія чи хаос, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...