Що може бути краще, ніж смачна домашня випічка, передають Патріоти України.
Що потрібно:
борошно - 720 г;
яйця - 3 шт;
вершкове масло - 360 г;
цукор - 100 г;
сода - 1 ч.л;
варення за смаком, близько 900 г.
Приготування:
- Розм'якшене масло збиваємо вінчиком.
- Збиваємо яйця з цукром і змішуємо з маслом.
- Додаємо просіяне борошно з содою, гашеною оцтом.
- Вимішуємо м'яке тісто.
- Відрізаємо третину тіста і відкладаємо в сторону.
- Розкачуємо більшу частину в коржик і перекладаємо в форму, застелену пергаментом, формуємо високі бортики.
- Викладаємо на тісто варення і зверху покриваємо сіточкою з тіста, яке ми залишали.
- Випікаємо при 190 С протягом 20 - 25 хвилин.
-
Приємного чаювання!
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк
. - Людям із сечокам...