
Що може бути краще, ніж смачна домашня випічка, передають Патріоти України.
Що потрібно:
борошно - 720 г;
яйця - 3 шт;
вершкове масло - 360 г;
цукор - 100 г;
сода - 1 ч.л;
варення за смаком, близько 900 г.
Приготування:
- Розм'якшене масло збиваємо вінчиком.
- Збиваємо яйця з цукром і змішуємо з маслом.
- Додаємо просіяне борошно з содою, гашеною оцтом.
- Вимішуємо м'яке тісто.
- Відрізаємо третину тіста і відкладаємо в сторону.
- Розкачуємо більшу частину в коржик і перекладаємо в форму, застелену пергаментом, формуємо високі бортики.
- Викладаємо на тісто варення і зверху покриваємо сіточкою з тіста, яке ми залишали.
- Випікаємо при 190 С протягом 20 - 25 хвилин.
-
Приємного чаювання!
Навіть якщо після прання на шторах немає жодної плями, вони часто втрачають білизну, блиск і виглядають поношеними. Проблема майже ніколи не в самій тканині - її корінь у дрібницях, які люди масово ігнорують ще до запуску пральної машини. Саме ці незна...
Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...