Гідним завершенням святкового обіду або святкового столу стане банановий торт без випічки з основою з печива "Савоярді" та ніжним заварним кремом.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:
Крок 1
Підготувати необхідні продукти: молоко, готову суміш для пудингу, вершкове масло, класичний йогурт, печиво, банани.
Крок 2
З молока, цукру та готової суміші зварити пудинг. Безперервно помішуючи довести її до потрібної густоти та зняти з вогню. Накрити пудинг харчовою плівкою впритул і поставити в прохолодне місце для повного остигання.
Крок 3
М’яке вершкове масло збити до пишності. Продовжуючи збивати частинами, ввести пудинг. Збити до однорідності та також частинами додати класичний йогурт.
Крок 4
Печиво розрізати на частини та змішати із заварним кремом.
Крок 5
Підготувати роз’ємну форму діаметром 24-26 см. Викласти половину маси печива із кремом.
Крок 6
Зверху розкласти половинки розрізаних уздовж бананів і знову викласти половину крему, що залишилася, і завершити останній шар печивом. Зверху торт накрити харчовою плівкою та прибрати у прохолодне місце на 6-8 годин. Після закінчення часу видалити плівку зняти роз’ємне кільце. Промазати торт збитими із цукровою пудрою вершками. Прикрасити за бажанням.
Смачного!
Поїздки у громадському транспорті для більшості з нас —-щоденна рутина. Вони можуть бути виснажливими або навпаки - спокійними й навіть приємними. Як показують дослідження, усе залежить від того, де саме ви сіли, передають Патріоти України. Екологи-пси...
6 вересня за новим церковним календарем (19 вересня за старим) - Спогад чуда Архістратига Михаїла в Хонех і день пам'яті ікони Божої матері Києво-Братської. За старим календарним стилем - що можна і не можна робити в день пам'яті священномученика Євтих...