Це така смакота! Баварські котлети - в чому особливість та що незвичного додати у фарш

Котлети - смачна та дуже проста у приготуванні м`ясна страва, яку можна готувати не тільки з фаршу, але й з грибів, печінки, гречки та навіть капусти, а також доповнювати начинкою. передають Патріоти України.

Фудблогерка Оксана Дорош (oksana_dorosh_rezeptu) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом баварських котлет. Від класичних вони відрізняються тим, що у фарш додають гриби та квашену капусту. Таке поєднання робить котлети дуже ситними та соковитими.Інгредієнти:

  • фарш – 500 г
  • свіжі печериці – 200 г
  • яйця – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • квашена капуста – 100 г
  • сметана – 1 ст. л.
  • гірчиця – 1 ст. л.
  • мелені сухарі – 1 ст. л.
  • сіль, спеції
  • борошно
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Гриби та цибулю подрібнити. Обсмажити разом та зняти з вогню, охолодити

2. Додати обсмажені гриби з цибулею до фаршу разом з подрібненою капустою, яйцем, сухарями, сметаною, гірчицею, сіллю та спеціями. Перемішати.

3. З отриманої маси сформувати котлети.

4. Котлети обваляти в борошні та посмажити.

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...