Котлети - смачна та дуже проста у приготуванні м`ясна страва, яку можна готувати не тільки з фаршу, але й з грибів, печінки, гречки та навіть капусти, а також доповнювати начинкою. передають Патріоти України.
Фудблогерка Оксана Дорош (oksana_dorosh_rezeptu) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом баварських котлет. Від класичних вони відрізняються тим, що у фарш додають гриби та квашену капусту. Таке поєднання робить котлети дуже ситними та соковитими.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Гриби та цибулю подрібнити. Обсмажити разом та зняти з вогню, охолодити
2. Додати обсмажені гриби з цибулею до фаршу разом з подрібненою капустою, яйцем, сухарями, сметаною, гірчицею, сіллю та спеціями. Перемішати.
3. З отриманої маси сформувати котлети.
4. Котлети обваляти в борошні та посмажити.
Ягоди, овочі, каші, фрукти, зелень, молочні продукти, м'ясо, морепродукти та риба - продукти, які обов'язково мають бути в раціоні кожної людини для отримання вітамінів та необхідних мінералів. Але, потрібно знати, що є поєднання продуктів, які можуть ...
Багато з нас зрозуміли, що в ці періоди великих перетворень ми повинні кардинально змінити наше життя. Ці часи вимагають хоробрості, чесності і прозорості, щоб ми могли трансформуватися в наше вище Я, передають Патріоти України. Якщо ви дійсно поважаєт...