Котлети - смачна та дуже проста у приготуванні м`ясна страва, яку можна готувати не тільки з фаршу, але й з грибів, печінки, гречки та навіть капусти, а також доповнювати начинкою. передають Патріоти України.
Фудблогерка Оксана Дорош (oksana_dorosh_rezeptu) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом баварських котлет. Від класичних вони відрізняються тим, що у фарш додають гриби та квашену капусту. Таке поєднання робить котлети дуже ситними та соковитими.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Гриби та цибулю подрібнити. Обсмажити разом та зняти з вогню, охолодити
2. Додати обсмажені гриби з цибулею до фаршу разом з подрібненою капустою, яйцем, сухарями, сметаною, гірчицею, сіллю та спеціями. Перемішати.
3. З отриманої маси сформувати котлети.
4. Котлети обваляти в борошні та посмажити.
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...
У квітні очікується кілька днів з невеликими та помірними магнітними бурями. Однак сильних цього місяця не передбачається. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA)...