Це така смакота! Без фольги: Як приготувати соковиту буженину по-домашньому в духовці

Буженина –-це дуже смачна м’ясна закуска, яке дуже легко приготувати вдома. Для того, щоб м'ясо була ароматним та соковитим, його краще попередньо замаринувати з і спеціями чи у маринаді. Як правило, буженину запікають у духовці з фольгою, але можна легко обійтись без неї, передають Патріоти України.

Шеф-кухар Вадим Бжезинський (pava_vb) на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом буженини без фольги.

Інгредієнти:

  • свинина(відбивна або корейка) – 1,5кг
  • гірчиця діжонська – 40г
  • лимон – 1шт
  • оливкова олія – 30мл
  • чебрець
  • спеції: томати, часник, базилік
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Для початку потрібно зробити на поверхні м’яса невеликі надрізи, посипати сіллю та перцем з усіх боків. Викласти на розігріту з олією пательню та злегка обсмажити, але не до готовності.

2. Обсмажене м’ясо дістати з пательні та знову посипати спеціями з усіх боків.

3. У той же час викласти на пательню дольки лимону та гілочки чебрецю, викласти наверх м’ясо.

4. Натерти його зверху гірчицею та спеціями. Запікати все у духовці за температури 175 градусів 50 хвилин. Смачного!

Дачникам на замітку! На якій відстані треба саджати огірки, щоб мати гарний врожай

четвер, 15 травень 2025, 8:59

Огірки невибагливі, швидко ростуть і дарують щедрий урожай за умови правильного догляду. Та є одна помилка, яку навіть досвідчені городники припускають занадто часто: неправильна відстань між рослинами, передають Патріоти України. Саме це часто стає пр...

Народні прикмети на 15 травня. Вдалий день для грошових операцій. Дослухайтеся до солов'я

четвер, 15 травень 2025, 7:05

Православна церква України 15 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Пахомія Великого і преподобного Ісаї Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують київських князів Бориса і Гліба. Наші предки 15 травня старанно прац...