Буженина –-це дуже смачна м’ясна закуска, яке дуже легко приготувати вдома. Для того, щоб м'ясо була ароматним та соковитим, його краще попередньо замаринувати з і спеціями чи у маринаді. Як правило, буженину запікають у духовці з фольгою, але можна легко обійтись без неї, передають Патріоти України.
Шеф-кухар Вадим Бжезинський (pava_vb) на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом буженини без фольги.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно зробити на поверхні м’яса невеликі надрізи, посипати сіллю та перцем з усіх боків. Викласти на розігріту з олією пательню та злегка обсмажити, але не до готовності.
2. Обсмажене м’ясо дістати з пательні та знову посипати спеціями з усіх боків.
3. У той же час викласти на пательню дольки лимону та гілочки чебрецю, викласти наверх м’ясо.
4. Натерти його зверху гірчицею та спеціями. Запікати все у духовці за температури 175 градусів 50 хвилин. Смачного!
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...