Буженина –-це дуже смачна м’ясна закуска, яке дуже легко приготувати вдома. Для того, щоб м'ясо була ароматним та соковитим, його краще попередньо замаринувати з і спеціями чи у маринаді. Як правило, буженину запікають у духовці з фольгою, але можна легко обійтись без неї, передають Патріоти України.
Шеф-кухар Вадим Бжезинський (pava_vb) на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом буженини без фольги.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно зробити на поверхні м’яса невеликі надрізи, посипати сіллю та перцем з усіх боків. Викласти на розігріту з олією пательню та злегка обсмажити, але не до готовності.
2. Обсмажене м’ясо дістати з пательні та знову посипати спеціями з усіх боків.
3. У той же час викласти на пательню дольки лимону та гілочки чебрецю, викласти наверх м’ясо.
4. Натерти його зверху гірчицею та спеціями. Запікати все у духовці за температури 175 градусів 50 хвилин. Смачного!
Часто після душу рушник має неприємний вологий запах, що виникає через цвіль - грибок, який розвивається у вологому середовищі. І навіть регулярне прання не завжди позбавляє від цієї проблеми, передають Патріоти України. Однак не поспішайте викидати ру...
Ми звикли думати, що найкращий спосіб зберегти мозок у формі - це здоровий сон, правильне харчування чи розв’язування кросвордів. Але нові дослідження доводять: пухнасті улюбленці впливають на мозок не гірше за тренування чи суперфуди, передають Патріо...