Це така смакота! Болгарський перець, фарширований твердим сиром і яйцями - рецепт яскравої та апетитної закуски

Фарширований болгарський перець із твердим сиром і яйцями - це поживна і смачна страва, що ідеально підходить для легкої закуски. Хрусткий перець і ароматна сирна начинка створюють гармонійне поєднання смаків, повідомляє Рецепти салатів, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • болгарський перець — 4 штуки;
  • твердий сир — 100 г;
  • яйця курячі — 4 штуки;
  • зелень (кріп, петрушка) — за смаком;
  • сіль, перець — за смаком;
  • майонез — 2-3 столові ложки;
  • зелень — для прикраси.

Приготування:

Крок 1. Яйця відваріть круто, остудіть, потім подрібніть на тертці або подрібніть виделкою до стану пюре.

Крок 2. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Змішайте з подрібненими яйцями, додайте дрібно нарізану зелень і майонез. Посоліть і поперчіть за смаком, добре перемішайте.

Крок 3. Болгарські перці вимийте, зріжте верхівки й акуратно видаліть насіння та перегородки.

Крок 4. Наповніть перці яєчно-сирною сумішшю, залишивши місце в серединці.

Крок 5. У середину перцю помістити яйце, весь інший простір щільно заповнити сиром. Поставити перець у холодильник на 3-4 години.

Крок 6. Гострим ножем розрізати на порції, викласти на блюдо, прикрасивши зеленню

Ефект може здивувати! Що відбувається з тиском, коли ви п'єте чай із шоколадом

понеділок, 9 червень 2025, 6:30

Коли ви п’єте чай із шоколадом, на артеріальний тиск можуть впливати кілька активних речовин, зокрема кофеїн, теобромін і теїн (той самий кофеїн у чаї). Ось що відбувається, передають Патріоти України.

Велика небезпека! Який оселедець краще не купувати та чому - ви могли це не знати

понеділок, 9 червень 2025, 5:40

Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...