
Фарширований болгарський перець із твердим сиром і яйцями - це поживна і смачна страва, що ідеально підходить для легкої закуски. Хрусткий перець і ароматна сирна начинка створюють гармонійне поєднання смаків, повідомляє Рецепти салатів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Крок 1. Яйця відваріть круто, остудіть, потім подрібніть на тертці або подрібніть виделкою до стану пюре.
Крок 2. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Змішайте з подрібненими яйцями, додайте дрібно нарізану зелень і майонез. Посоліть і поперчіть за смаком, добре перемішайте.
Крок 3. Болгарські перці вимийте, зріжте верхівки й акуратно видаліть насіння та перегородки.
Крок 4. Наповніть перці яєчно-сирною сумішшю, залишивши місце в серединці.
Крок 5. У середину перцю помістити яйце, весь інший простір щільно заповнити сиром. Поставити перець у холодильник на 3-4 години.
Крок 6. Гострим ножем розрізати на порції, викласти на блюдо, прикрасивши зеленню
Коти можуть здаватися найнезалежнішими домашніми улюбленцями, але чи знаєте ви, як довго їх можна залишати на самоті, не завдаючи шкоди їхньому благополуччю? Отже, нещодавні наукові дослідження показують, що коти можуть страждати від самотності та стре...
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...