Фарширований болгарський перець із твердим сиром і яйцями - це поживна і смачна страва, що ідеально підходить для легкої закуски. Хрусткий перець і ароматна сирна начинка створюють гармонійне поєднання смаків, повідомляє Рецепти салатів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Крок 1. Яйця відваріть круто, остудіть, потім подрібніть на тертці або подрібніть виделкою до стану пюре.
Крок 2. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Змішайте з подрібненими яйцями, додайте дрібно нарізану зелень і майонез. Посоліть і поперчіть за смаком, добре перемішайте.
Крок 3. Болгарські перці вимийте, зріжте верхівки й акуратно видаліть насіння та перегородки.
Крок 4. Наповніть перці яєчно-сирною сумішшю, залишивши місце в серединці.
Крок 5. У середину перцю помістити яйце, весь інший простір щільно заповнити сиром. Поставити перець у холодильник на 3-4 години.
Крок 6. Гострим ножем розрізати на порції, викласти на блюдо, прикрасивши зеленню
Коли ви п’єте чай із шоколадом, на артеріальний тиск можуть впливати кілька активних речовин, зокрема кофеїн, теобромін і теїн (той самий кофеїн у чаї). Ось що відбувається, передають Патріоти України.
Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...