
Биті огірки - це популярна китайська закуска. Традиційно їх маринують з соєвим соусом, часником та чилі. Але найважливіше - правильно підготувати овоч до приготування, а саме відбити до того стану, щоб огірки почали тріскати,  передають Патріоти України.
Фудблогер Олексій Крючков (_kruchkov) на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом маринованих битих огірків з соєвим соусом, кунжутом, часником та чилі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Огірки помити, відрізати у них хвостики та порізати овочі навпіл. Після цього відбити їх качалкою для тіста (огірки повинні просто потріскати). Перекласти у миску.
2. Додати до огірків сіль, перемішати та залишити у такому вигляді на 10 хвилин.
3. Злити з огірків рідину, що утворилася. Вичавити до них часник через прес, додати соєвий соус, кунжутну олію, порізаний чилі, кунжут, цукор та оцет. Перемішати та залишити у такому вигляді у холодильнику на 1 годину. Смачного!
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...