
Биті огірки - це популярна китайська закуска. Традиційно їх маринують з соєвим соусом, часником та чилі. Але найважливіше - правильно підготувати овоч до приготування, а саме відбити до того стану, щоб огірки почали тріскати, передають Патріоти України.
Фудблогер Олексій Крючков (_kruchkov) на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом маринованих битих огірків з соєвим соусом, кунжутом, часником та чилі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Огірки помити, відрізати у них хвостики та порізати овочі навпіл. Після цього відбити їх качалкою для тіста (огірки повинні просто потріскати). Перекласти у миску.
2. Додати до огірків сіль, перемішати та залишити у такому вигляді на 10 хвилин.
3. Злити з огірків рідину, що утворилася. Вичавити до них часник через прес, додати соєвий соус, кунжутну олію, порізаний чилі, кунжут, цукор та оцет. Перемішати та залишити у такому вигляді у холодильнику на 1 годину. Смачного!
Скоротити споживання електроенергії - це важлива задача не тільки у період її гострого дефіциту, а й просто спосіб контролю своїх витрат. Однак один звичний кухонний гаджет може стояти цьому на заваді, адже продовжує споживати енергію і збільшувати рах...
Напередодні свят варто ретельно підбирати подарунки, адже деякі речі можуть непередбачувано образити близьких. Експерти з етикету радять уникати подарунків, які натякають на недоліки чи створюють незручності, передають Патріоти України. Серед заборонен...