
Биті огірки - це популярна китайська закуска. Традиційно їх маринують з соєвим соусом, часником та чилі. Але найважливіше - правильно підготувати овоч до приготування, а саме відбити до того стану, щоб огірки почали тріскати, передають Патріоти України.
Фудблогер Олексій Крючков (_kruchkov) на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом маринованих битих огірків з соєвим соусом, кунжутом, часником та чилі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Огірки помити, відрізати у них хвостики та порізати овочі навпіл. Після цього відбити їх качалкою для тіста (огірки повинні просто потріскати). Перекласти у миску.
2. Додати до огірків сіль, перемішати та залишити у такому вигляді на 10 хвилин.
3. Злити з огірків рідину, що утворилася. Вичавити до них часник через прес, додати соєвий соус, кунжутну олію, порізаний чилі, кунжут, цукор та оцет. Перемішати та залишити у такому вигляді у холодильнику на 1 годину. Смачного!
27 листопада за новим церковним календарем (10 грудня за старим) - день пам'яті преподобного Романа Антіохійського (у народі - Романів день - ПУ), а також чудотворної ікони Божої Матері "Знамення" - однієї з найшанованіших у Православ'ї. За юліанським...
У холодний сезон тисячі українців стикаються з неприємною проблемою - вікна запотівають, на рамах збирається вода, а в кутах може з’являтися цвіль. Експерти попереджають: конденсат - не лише косметичний дефект, а й ознака надлишкової вологи в приміщенн...