Багато господинь, коли готують запіканку, додають борошно, передають Патріоти України.
Але з борошном вона не завжди виходить пухкою, а навпаки буває забитою. У подробицях написали рецепт, де борошно треба замінити на інший інгредієнт. Читайте, готуйте за нашим рецептом та смакуйте.
Інгредієнти:
Приготування:
Візьміть сир, перебийте його блендером, додайте яйця, цукор, розпушувач, вершки ванільний цукор та крохмаль. Всі інгредієнти перебийте за допомогою блендера до однорідної консистенції, щоб не було жодної грудочки. Можна покласти в запіканку родзинки або ягоди.
Також замість крохмалю господині кладуть у запіканку манку. Для такої порції сиру треба покласти 4-5 столових ложок манки. Можна попередньо залити її молоком, щоб трохи постояла й набухла.
Візьміть форму для запікання, застеліть пергаментом. Викладіть у форму сирну масу й поставте її у духовку, розігріту до 190 градусів, на 45-55 хвилин. Час випікання залежить від вашої духовки.
Коли запіканка підрум’яниться до золотистої скоринки – можна дістати й перевірити готовність. Охолодіть запіканку, перед тим, як нарізати. За бажанням можна притрусити цукровою пудрою. Смачного!
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...