Багато господинь, коли готують запіканку, додають борошно, передають Патріоти України.
Але з борошном вона не завжди виходить пухкою, а навпаки буває забитою. У подробицях написали рецепт, де борошно треба замінити на інший інгредієнт. Читайте, готуйте за нашим рецептом та смакуйте.
Інгредієнти:
Приготування:
Візьміть сир, перебийте його блендером, додайте яйця, цукор, розпушувач, вершки ванільний цукор та крохмаль. Всі інгредієнти перебийте за допомогою блендера до однорідної консистенції, щоб не було жодної грудочки. Можна покласти в запіканку родзинки або ягоди.
Також замість крохмалю господині кладуть у запіканку манку. Для такої порції сиру треба покласти 4-5 столових ложок манки. Можна попередньо залити її молоком, щоб трохи постояла й набухла.
Візьміть форму для запікання, застеліть пергаментом. Викладіть у форму сирну масу й поставте її у духовку, розігріту до 190 градусів, на 45-55 хвилин. Час випікання залежить від вашої духовки.
Коли запіканка підрум’яниться до золотистої скоринки – можна дістати й перевірити готовність. Охолодіть запіканку, перед тим, як нарізати. За бажанням можна притрусити цукровою пудрою. Смачного!
Після сезону літніх шашликів печінка часто страждає: важке м’ясо, маринади, алкоголь і дим створюють справжній марафон токсинів. Але замість чудодійної детоксикації можна допомогти органу простими змінами у харчуванні та способом життя, передають Патрі...
Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...