Багато господинь, коли готують запіканку, додають борошно, передають Патріоти України.
Але з борошном вона не завжди виходить пухкою, а навпаки буває забитою. У подробицях написали рецепт, де борошно треба замінити на інший інгредієнт. Читайте, готуйте за нашим рецептом та смакуйте.
Інгредієнти:
Приготування:
Візьміть сир, перебийте його блендером, додайте яйця, цукор, розпушувач, вершки ванільний цукор та крохмаль. Всі інгредієнти перебийте за допомогою блендера до однорідної консистенції, щоб не було жодної грудочки. Можна покласти в запіканку родзинки або ягоди.
Також замість крохмалю господині кладуть у запіканку манку. Для такої порції сиру треба покласти 4-5 столових ложок манки. Можна попередньо залити її молоком, щоб трохи постояла й набухла.
Візьміть форму для запікання, застеліть пергаментом. Викладіть у форму сирну масу й поставте її у духовку, розігріту до 190 градусів, на 45-55 хвилин. Час випікання залежить від вашої духовки.
Коли запіканка підрум’яниться до золотистої скоринки – можна дістати й перевірити готовність. Охолодіть запіканку, перед тим, як нарізати. За бажанням можна притрусити цукровою пудрою. Смачного!
В умовах зростання цін на пальне багато водіїв шукають способи економити бензин і зменшити витрати на авто. Експерти з автомобільної галузі радять дотримуватися кількох простих правил, передають Патріоти України. Агресивне прискорення і різке гальмуван...
Багато українців відчувають, що гроші швидко "витікають" з дому. Астрологи та фахівці з фінансової психології кажуть, що причина часто криється в простих, але поширених помилках, які відлякують багатство, передають Патріоти України. Коли в домі панує б...