Це така смакота! Чим замінити борошно у запіканці, щоб вона була ніжною та пухкою

Багато господинь, коли готують запіканку, додають борошно, передають Патріоти України.

Але з борошном вона не завжди виходить пухкою, а навпаки буває забитою. У подробицях написали рецепт, де борошно треба замінити на інший інгредієнт. Читайте, готуйте за нашим рецептом та смакуйте.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 400 г кисломолочного сиру
  • 2 яйця
  • 100 г цукру
  • 0,5 розпушувача
  • 2-3 пакетики ванільного цукру
  • 100 мл вершків
  • 3 ст. л. крохмалю

Приготування:

Візьміть сир, перебийте його блендером, додайте яйця, цукор, розпушувач, вершки ванільний цукор та крохмаль. Всі інгредієнти перебийте за допомогою блендера до однорідної консистенції, щоб не було жодної грудочки. Можна покласти в запіканку родзинки або ягоди.

Також замість крохмалю господині кладуть у запіканку манку. Для такої порції сиру треба покласти 4-5 столових ложок манки. Можна попередньо залити її молоком, щоб трохи постояла й набухла.

Візьміть форму для запікання, застеліть пергаментом. Викладіть у форму сирну масу й поставте її у духовку, розігріту до 190 градусів, на 45-55 хвилин. Час випікання залежить від вашої духовки.

Коли запіканка підрум’яниться до золотистої скоринки – можна дістати й перевірити готовність. Охолодіть запіканку, перед тим, як нарізати. За бажанням можна притрусити цукровою пудрою. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Варто знати! ТОП-4 харчові звички, які сповільнюють ваш метаболізм

середа, 7 серпень 2024, 16:30

З віком наше тіло природно сповільнюється. Незважаючи на те, що у 50 років ви все ще молоді душею, ви починаєте помічати певні зміни в організмі, яких не уникнути. Повільний метаболізм . процес, коли їжа та напої перетворюються на енергію - є одним з т...

Секрет приготування пухких оладок від досвідчених кухарів

середа, 7 серпень 2024, 16:14

Часто господині, готуючи оладки, скаржаться, що вони не завжди виходять пухкими та повітряними. Є один секрет від досвідчених кухарів, щоб оладки завжди вдавалися, передають Патріоти України. По перше, щоб вони були пухкими, треба всі продукти заздалег...