Це така смакота! Чипси, які можна всім - як приготувати снеки з лаваша з травами

Діти та дорослі дуже люблять снеки, а особливо чипси. Але покупні товари можуть призвести до серйозних захворювань, включаючи рак. Пропонуємо вам приготувати чипси із лаваша, які можна їсти без побоювання всім, передають Патріоти України.

Лаваш для цього рецепту обов'язково має бути свіжим та м'яким. Зі спецій можна взяти улюблені: мелену паприку, італійські трави, суміш перців, куркуму і так далі.

Інгредієнти:

  • лаваш
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 10 г кропу
  • зубчик часнику
  • 30 г твердого сиру
  • сіль та улюблені спеції за смаком

Спосіб приготування:

  1. Лаваш нарізаємо на трикутники чи квадратики.
  2. Кріп дрібно нарізати, натерти часник та сир на дрібній тертці – перемішати.
  3. Додати сіль, приправи, олію та перемішати.
  4. Деко застилаємо пергаментом. Кожен шматочок лаваша змащуємо сумішшю, що вийшла, за допомогою силіконового пензлика.
  5. Випікати 3-5 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Готові чіпси набудуть золотистого відтінку.
  6. Також чіпси з лаваша можна приготувати в мікрохвильовій печі (800 Вт 3 хвилини) або на сковороді, яку потрібно застелити пергаментним папером.
  7. Подавати чіпси можна з соусом, наприклад, сметаною з часником, або перетертим авокадо.

Готово. Смачного!

Звичайний вітамін може врятувати від раку! Що показало дослідження вчених

четвер, 18 вересень 2025, 10:56

Дослідники США заявляють, що вітамін B3 (нікотинамід) може стати справжнім щитом від раку шкіри. Нове дослідження показало, що регулярний прийом цієї добавки знижує ризик розвитку хвороби та запобігає її рецидиву у пацієнтів, які вже мали один випадок ...

Все просто! Що покласти на полицю холодильника, щоб не було зайвого запаху

четвер, 18 вересень 2025, 10:30

У багатьох господинь трапляється ситуація, коли після відкриття холодильника відчувається сторонній запах, навіть якщо всі продукти свіжі. Це може зіпсувати настрій і бажання готувати. Насправді існує простий спосіб швидко нейтралізувати неприємний аро...