Це така смакота! Деруни, які завжди виходять золотистими і хрусткими - з яким соусом подати

Смачні деруни, коли вони золотисті та хрусткі. Тому в жодному разі не можна допустити, щоб картопля почорніла. Також обов'язково додайте пікантний соус. Усі компоненти надзвичайно прості, передають Патріоти України.

Ідея приготування хрустких картопляних дерунів з соусом опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. Для того, щоб деруни не чорніли, в масу для смаження потрібно додати цибулю.

Інгредієнти для дерунів:

  • 7 середніх картоплин
  • 2 яйця
  • 1 цибулина
  • сіль, перець – за смаком
  • олія – для смаження

Інгредієнти для соусу:

  • 200 г сметани
  • 1-2 квашених огірків
  • часник
  • перець
  • зелень

Спосіб приготування:

1. Картоплю і цибулю натерти на дрібній тертці.

2. Додати яйця, сіль, перець.

Деруни, які завжди виходять золотистими і хрусткими: з яким соусом подати

3. Все добре перемішати.

4. Розігріти сковорідку, налити олію.

5. Смажити деруни на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.

6. Для соусу нарізати соломкою огірки.

7. Додати до сметани натертий часник, перець за смаком та зелень.

8. Добре перемішати.

Оберіть курку - і ми розкажемо всю правду про ваш внутрішній світ

субота, 2 серпень 2025, 23:10

Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...

Все просто! Як прибрати неприємний запах з килимів та диванів

субота, 2 серпень 2025, 18:35

Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...