Смачні деруни, коли вони золотисті та хрусткі. Тому в жодному разі не можна допустити, щоб картопля почорніла. Також обов'язково додайте пікантний соус. Усі компоненти надзвичайно прості, передають Патріоти України.
Ідея приготування хрустких картопляних дерунів з соусом опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. Для того, щоб деруни не чорніли, в масу для смаження потрібно додати цибулю.
Інгредієнти для дерунів:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Картоплю і цибулю натерти на дрібній тертці.
2. Додати яйця, сіль, перець.
3. Все добре перемішати.
4. Розігріти сковорідку, налити олію.
5. Смажити деруни на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.
6. Для соусу нарізати соломкою огірки.
7. Додати до сметани натертий часник, перець за смаком та зелень.
8. Добре перемішати.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...