Це така смакота! Деруни, які завжди виходять золотистими і хрусткими - з яким соусом подати

Смачні деруни, коли вони золотисті та хрусткі. Тому в жодному разі не можна допустити, щоб картопля почорніла. Також обов'язково додайте пікантний соус. Усі компоненти надзвичайно прості, передають Патріоти України.

Ідея приготування хрустких картопляних дерунів з соусом опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. Для того, щоб деруни не чорніли, в масу для смаження потрібно додати цибулю.

Інгредієнти для дерунів:

  • 7 середніх картоплин
  • 2 яйця
  • 1 цибулина
  • сіль, перець – за смаком
  • олія – для смаження

Інгредієнти для соусу:

  • 200 г сметани
  • 1-2 квашених огірків
  • часник
  • перець
  • зелень

Спосіб приготування:

1. Картоплю і цибулю натерти на дрібній тертці.

2. Додати яйця, сіль, перець.

Деруни, які завжди виходять золотистими і хрусткими: з яким соусом подати

3. Все добре перемішати.

4. Розігріти сковорідку, налити олію.

5. Смажити деруни на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.

6. Для соусу нарізати соломкою огірки.

7. Додати до сметани натертий часник, перець за смаком та зелень.

8. Добре перемішати.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...