Смачні деруни, коли вони золотисті та хрусткі. Тому в жодному разі не можна допустити, щоб картопля почорніла. Також обов'язково додайте пікантний соус. Усі компоненти надзвичайно прості, передають Патріоти України.
Ідея приготування хрустких картопляних дерунів з соусом опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. Для того, щоб деруни не чорніли, в масу для смаження потрібно додати цибулю.
Інгредієнти для дерунів:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Картоплю і цибулю натерти на дрібній тертці.
2. Додати яйця, сіль, перець.
3. Все добре перемішати.
4. Розігріти сковорідку, налити олію.
5. Смажити деруни на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.
6. Для соусу нарізати соломкою огірки.
7. Додати до сметани натертий часник, перець за смаком та зелень.
8. Добре перемішати.
Токсичні люди часто маскуються під друзів або колег, але їх видають певні слова та фрази, передають Патріоти України. 1. «Це твоя вина» Вони перекладають відповідальність на інших, аби маніпулювати ситуацією. 2. «Я просто жартую» Це виправдання для о...
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...