Смачні деруни, коли вони золотисті та хрусткі. Тому в жодному разі не можна допустити, щоб картопля почорніла. Також обов'язково додайте пікантний соус. Усі компоненти надзвичайно прості, передають Патріоти України.
Ідея приготування хрустких картопляних дерунів з соусом опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. Для того, щоб деруни не чорніли, в масу для смаження потрібно додати цибулю.
Інгредієнти для дерунів:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Картоплю і цибулю натерти на дрібній тертці.
2. Додати яйця, сіль, перець.
3. Все добре перемішати.
4. Розігріти сковорідку, налити олію.
5. Смажити деруни на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.
6. Для соусу нарізати соломкою огірки.
7. Додати до сметани натертий часник, перець за смаком та зелень.
8. Добре перемішати.
Смородина – одна з найпопулярніших садових ягід. Вона досить невибаглива у догляді і при цьому дає справді чудовий урожай. Проте дуже важливо не наробити помилок з підживленням рослини. Як пише видання "На пенсії", неправильні добрива, внесені навесні,...
Смажене м’ясо може вийти жорстким. Це є прикрість, яку можна виправити. Але будемо відверті, якщо якість першопочаткового продукту була незадовільною, отримати ніжний та м’який стейк чи відбивну не варто сподіватись. В будь-якому випадку не втрачайте о...