Це така смакота! Деруни, які завжди виходять золотистими і хрусткими - з яким соусом подати

Смачні деруни, коли вони золотисті та хрусткі. Тому в жодному разі не можна допустити, щоб картопля почорніла. Також обов'язково додайте пікантний соус. Усі компоненти надзвичайно прості, передають Патріоти України.

Ідея приготування хрустких картопляних дерунів з соусом опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. Для того, щоб деруни не чорніли, в масу для смаження потрібно додати цибулю.

Інгредієнти для дерунів:

  • 7 середніх картоплин
  • 2 яйця
  • 1 цибулина
  • сіль, перець – за смаком
  • олія – для смаження

Інгредієнти для соусу:

  • 200 г сметани
  • 1-2 квашених огірків
  • часник
  • перець
  • зелень

Спосіб приготування:

1. Картоплю і цибулю натерти на дрібній тертці.

2. Додати яйця, сіль, перець.

Деруни, які завжди виходять золотистими і хрусткими: з яким соусом подати

3. Все добре перемішати.

4. Розігріти сковорідку, налити олію.

5. Смажити деруни на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.

6. Для соусу нарізати соломкою огірки.

7. Додати до сметани натертий часник, перець за смаком та зелень.

8. Добре перемішати.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...