Смачні деруни, коли вони золотисті та хрусткі. Тому в жодному разі не можна допустити, щоб картопля почорніла. Також обов'язково додайте пікантний соус. Усі компоненти надзвичайно прості, передають Патріоти України.
Ідея приготування хрустких картопляних дерунів з соусом опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. Для того, щоб деруни не чорніли, в масу для смаження потрібно додати цибулю.
Інгредієнти для дерунів:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Картоплю і цибулю натерти на дрібній тертці.
2. Додати яйця, сіль, перець.
3. Все добре перемішати.
4. Розігріти сковорідку, налити олію.
5. Смажити деруни на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.
6. Для соусу нарізати соломкою огірки.
7. Додати до сметани натертий часник, перець за смаком та зелень.
8. Добре перемішати.
Багато хто з нас чув про чотири типи особистості за Гіппократом: сангвінік, меланхолік, холерик і флегматик. Здивує, але характеристика "батька медицини" з V століття до н.е. досі актуальна, хоча не єдина. Інтерес до нових методів дослідження особистос...
Це оптичне ілюзія - тест, який допоможе виявити твої основні риси особистості, передають Патріоти України. Це зображення дасть відповідь на питання, чи ближче ти до «псиних» чи «кітячих» рис характеру. Складно в це повірити? Давай перевіримо, скільки в...