Це така смакота! Десерт без випікання - сирне желе із фруктовим пюре

Цей десерт не потрібно випікати чи щось варити. Сирне желе в цьому плані має переваги перед складними аналогами. Його можна приготувати в будь-який момент. у ньому тільки корисні інгредієнти, тому ласувати можуть і діти, і дорослі. А ще в нього є різні варіанти оформлення. передають Патріоти України.

Інгредієнти для приготування

Для приготування вам знадобляться наступні продукти:

  • кисломолочний сир — 400 г;
  • сметана — 300 г;
  • молоко — 100 мл;
  • цукор — 7 ст.л.;
  • желатин — 25 г.

Як приготувати

Желатин потрібно розчинити у молоці. Для цього прогрійте його. Сир, цукор та сметану потрібно збити блендером до однорідної маси. Коли вона буде готова, влийте в неї молоко із розчиненим желатином. Ретельно все перемішайте. Викладіть масу у форму та поставте у холодильник для застигання.

Як варіант, можна розлити по окремим формочкам або у стакани. Таким чином, у вас будуть порційні десерти.

Перед подачею до столу зверху полийте будь-яким ягідним пюре. Ягоди (полуниця, малина, чорниця) перебийте із цукром та полийте ними. А декорування вже на ваш смак. Простий та елегантний десерт. Смачного!

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...

Народні прикмети на 24 лютого. Чому українським жінкам та дівчатам цього дня заборонялося заплітати волосся

понеділок, 24 лютий 2025, 7:05

Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...