Це така смакота! Десерт по-баварськи - ніжне молочно-вершкове желе

З молока та сметани приготуйте баварський десерт. Буде гарантовано смачно та ніжно. У загальному вам треба з’єднати 6 інгредієнтів. А потім ви просто отримуєте задоволення, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі компоненти:

  • жовтки — 3 шт.;
  • желатин — 20 г;
  • молоко — 300 мл;
  • ванільний цукор — 1 пак.;
  • сметана — 350 г.

Як приготувати

Желатин треба залити холодним молоком (100 мл від поданого об’єму). Відставте в сторону поки готуєте решту компонентів.

Яєчні жовтки треба з’єднати з цукром. Розмішайте. Влийте молоко. Поставте на маленький вогонь. Постійно помішуючи, доведіть масу до кипіння і зніміть з вогню. Покладіть підготовлений желатин. Ретельно все перемішайте та залиште охолоджуватись.

Далі сметану перемішайте з ванільним цукром. Влийте яєчну суміш. Перемішайте до однорідної консистенції. Тепер треба вилити в форму та поставити в холодильник. Там десерт має стояти не менше 3 годин.

Десерт зручніше робити в силіконовій формі. Або можна будь-яку іншу вистелити харчовою плівкою. Так буде легше дістати десерт. Можете прикрасити тертим шоколадом. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...