Ніхто не відмовить від хрустких домашніх чебуреків. Але для того, щоб вироби вийшли вдалими - потрібно правильно приготувати тісто. Обов'язково додайте в масу один секретний інгредієнт для хрусткої та золотистої скоринки, передають Патріоти України.
Ідея приготування хрустких чебуреків з пухирцями опублікована на сторінці фудблогерки Юлії з ніком yuliia.senych в Instagram. Додайте в тісто трохи горілки.
Інгредієнти:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. Просіяне борошно поєднати з олією і сіллю.
2. Влити крутий кипʼяток і швидко замішати тісто.
3. Влити горілку та вимішати тісто 5-7 хвилин. Воно має стати еластичним і не повинне липнути до рук.
4. Загорнути тісто в харчову плівку і залишити відпочити на 20-30 хвилин.
5. Для начинки цибулю та часник натерти на мілкій терці або збити у блендері. Важливо мілко порізати цибулю, щоб вона просмажилась.
6. Додати холодну воду і спеції.
7. Сформувати чебуреки.
8. Тісто поділити на 12 шматочків, кожен заокруглити та залишити під харчовою плівкою, щоб не обвітрились.Один шматочок тіста розкотити в тонкий млинець та викласти начинку на половинку тіста (1 столова ложка з гіркою). Розділити її по тісту не доходячи до країв 1-1,5 см.
9. Добре защепити краї і обрізати залишки тіста ножем.
10. Добре розігріти сковорідку з олією.
11. Покласти чебурек в олію. Як тільки він підніметься на верх і на ньому буде багато пухирців – перевернути і смажити до золотистої скоринки.
12. Полити чебурек олією, знову перевернути і смажити до готовності.
13. Викласти готові чебуреки на паперові рушники, щоб ввібралась зайва олія.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...