Це така смакота! Домашні шпроти із салаки - рецепт смачної та бюджетної закуски

Шпроти можуть бути основою для салатів, а також з них найчастіше готують бутерброди та закуски. Варто відзначити, що шпроти можна приготувати і вдома, із простої та бюджетної салаки, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних домашніх шпрот для бутербродів та намазок, які готуються із салаки.

Інгредієнти:

  • Салаку – 750 г
  • Чай міцний – 1 ст.
  • Лавровий лист
  • Перець горошком – 15 шт.
  • Спеції – 1 ст. л.
  • Олія – 50 мл
  • Сіль – 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Почистіть рибу від нутрощів.

2. Викладіть в каструлю рибу, залийте завареним чаєм, додайте спеції і лавровий лист, лушпиння цибулі.

3. Варіть до кипіння, потім дістаньте рибу, обсушіть її.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...