Коли потрібно приготувати швидкий і ситний обід - чудовим варіантом буде використати лаваш. У нього потрібно просто загорнути смачну начинку. Виходить дуже ситна і соковита шаурма, передають Патріоти України.
Ідея приготування шаурми з картоплею та куркою на обід опублікована на сторінці фудблогерки Христини з ніком cristik_crazy_food в Instagram. Усі компоненти дуже поживні та прості.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю нарізати брусочками, додати улюблені спеції, сіль, оливкову олію.
2. Куряче філе нарізати на слайси середньої товщини.
3. Додати спеції та оливкову олію.
4. Викласти на деко картоплю та куряче філе.
5. Запікати за температури 180–190 градусів приблизно 45 хвилин.
Інгредієнти для соусу:
Збираємо шаурму
1. На лаваш намащуємо соус.
2. Викладаємо картоплю з м’ясом, зверху соус.
3. Далі тоненько нарізаний огірочок, знову соус, помідор і знову соус – скручуємо лаваш.
4. Обсмажуємо на сухій розігрітій сковорідці з обох боків до золотистої скоринки.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...