Коли потрібно приготувати швидкий і ситний обід - чудовим варіантом буде використати лаваш. У нього потрібно просто загорнути смачну начинку. Виходить дуже ситна і соковита шаурма, передають Патріоти України.
Ідея приготування шаурми з картоплею та куркою на обід опублікована на сторінці фудблогерки Христини з ніком cristik_crazy_food в Instagram. Усі компоненти дуже поживні та прості.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю нарізати брусочками, додати улюблені спеції, сіль, оливкову олію.
2. Куряче філе нарізати на слайси середньої товщини.
3. Додати спеції та оливкову олію.
4. Викласти на деко картоплю та куряче філе.
5. Запікати за температури 180–190 градусів приблизно 45 хвилин.
Інгредієнти для соусу:
Збираємо шаурму
1. На лаваш намащуємо соус.
2. Викладаємо картоплю з м’ясом, зверху соус.
3. Далі тоненько нарізаний огірочок, знову соус, помідор і знову соус – скручуємо лаваш.
4. Обсмажуємо на сухій розігрітій сковорідці з обох боків до золотистої скоринки.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
Професійні кухарі розкрили секрет, як приготувати ідеальну гречану кашу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Гречка – це традиційна страва практично для кожної української родини. І досвідчені господині мають свої секрети приготування цієї ...
Хоча наші мами та бабусі вчили нас викидати шкірки від овочів та фруктів, існує шість продуктів, які чистити не потрібно, адже так вони містять більше поживних речовин, корисних для нашого організму. Про це розповідають в AllRecipes, передають Патріоти...