
Коли потрібно приготувати швидкий і ситний обід - чудовим варіантом буде використати лаваш. У нього потрібно просто загорнути смачну начинку. Виходить дуже ситна і соковита шаурма, передають Патріоти України.
Ідея приготування шаурми з картоплею та куркою на обід опублікована на сторінці фудблогерки Христини з ніком cristik_crazy_food в Instagram. Усі компоненти дуже поживні та прості.

Інгредієнти:
Спосіб приготування:

1. Картоплю нарізати брусочками, додати улюблені спеції, сіль, оливкову олію.
2. Куряче філе нарізати на слайси середньої товщини.
3. Додати спеції та оливкову олію.

4. Викласти на деко картоплю та куряче філе.
5. Запікати за температури 180–190 градусів приблизно 45 хвилин.

Інгредієнти для соусу:

Збираємо шаурму
1. На лаваш намащуємо соус.
2. Викладаємо картоплю з м’ясом, зверху соус.

3. Далі тоненько нарізаний огірочок, знову соус, помідор і знову соус – скручуємо лаваш.
4. Обсмажуємо на сухій розігрітій сковорідці з обох боків до золотистої скоринки.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
28 листопада за новим церковним календарем згадують святого сповідника Стефана Нового. У народному календарі - Сойкін день. . ***. Преподобномученик Стефан Новий народився 715 року в Константинополі. Це були часи, коли у Візантійській імперії панувало ...
Квіти та кімнатні рослини на кухні створюють затишок і радують око, але не всі з них безпечні там, де готують їжу. Деякі з них виділяють токсичні речовини, викликають алергію або створюють ризик випадкового отруєння - особливо якщо вдома є діти чи дома...