Коли потрібно приготувати швидкий і ситний обід - чудовим варіантом буде використати лаваш. У нього потрібно просто загорнути смачну начинку. Виходить дуже ситна і соковита шаурма, передають Патріоти України.
Ідея приготування шаурми з картоплею та куркою на обід опублікована на сторінці фудблогерки Христини з ніком cristik_crazy_food в Instagram. Усі компоненти дуже поживні та прості.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю нарізати брусочками, додати улюблені спеції, сіль, оливкову олію.
2. Куряче філе нарізати на слайси середньої товщини.
3. Додати спеції та оливкову олію.
4. Викласти на деко картоплю та куряче філе.
5. Запікати за температури 180–190 градусів приблизно 45 хвилин.
Інгредієнти для соусу:
Збираємо шаурму
1. На лаваш намащуємо соус.
2. Викладаємо картоплю з м’ясом, зверху соус.
3. Далі тоненько нарізаний огірочок, знову соус, помідор і знову соус – скручуємо лаваш.
4. Обсмажуємо на сухій розігрітій сковорідці з обох боків до золотистої скоринки.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...