
Страви зі скумбрії є дуже популярними в Україні. Фудблогерка Jayne lubowitz поділилася рецептом приготування домашньої скумбрії в пряному маринаді, передають Патріоти України.
«Домашня скумбрія в пряному маринаді. Ніжна, пряна та надзвичайно смачна закуска, яку легко приготувати вдома», — написала вона.
Інгредієнти:
Скумбрія свіжоморожена — 2 шт.
Вода — 500 мл
Сіль — 2 ст. л.
Цукор — 1 ст. л.
Гірчиця (готова) — 1 ст. л.
Рослинна олія — 1 ст. л.
Чорний перець горошком — 0,5 ч. л.
Коріандр горошком — 0,5 ч. л.
Гвоздика — 2 шт.
Лавровий лист — 1 шт.
Спосіб приготування:
1. Пряний розсіл
У каструлі з’єднайте воду, сіль, цукор, гірчицю, олію та спеції.
Доведіть до кипіння, проваріть 1 хвилину й повністю охолодіть.
2. Риба
Скумбрію розморозьте, очистіть і наріжте порційними шматочками.
3. Маринування
Залийте рибу холодним розсолом так, щоб шматочки були повністю вкриті.
Накрийте й поставте в холодильник на 24 години.
«Перед подачею скумбрію можна прикрасити кільцями червоної цибулі та зеленню. Зберігайте в холодильнику до 4 днів у закритому контейнері. Скумбрія в пряній заливці виходить соковита й ароматна — чудова закуска до святкового столу чи сімейної вечері!» — написала фудблогерка.
Якщо ви зберігаєте молоко в дверцятах холодильника, це означає, що воно може швидше зіпсуватися. Адже коли ви відкриваєте їх, продукт потрапляє у зону перепаду температур, що впливає на його свіжість, передають Патріоти України. Натомість, вам слід "по...
Якщо посудомийна машина почала погано мити, це може бути наслідком кількох причин. Найчастіше винен забруднений фільтр або форсунки - на них накопичуються залишки їжі, жир чи накип, через що вода розбризкується слабко. Варто зняти та промити фільтри пі...