
Бісквіт - це чудова домашня випічка, яку можна доповнювати начинкою, їсти самостійно, або використати для приготування тортів та інших десертів. Для того, щоб він вийшов м'який, повітряний та пишний, потрібно правильно поєднати між собою інгредієнти та приготувати тісто, передають Патріоти України.
Фудблогерка Олена Миколаївна (olena_mykolaivna5) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом ідеального бісквіту без молока.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно збити яйця та цукор до повного розчинення та утворення пишної світлої піни.
2. Борошно просіяти, додати до нього розпушувач та ваніль. Перемішати.
3. Сухі інгредієнти поступово насипати у яєчну масу, обережно помішуючи лопаткою. Тісто повинно бути без грудочок.
4. Готове тісто вилити у форму та випікати за температури 180 градусів 50 хвилин. Готов
Кожна людина унікальна, цінна та важлива для Всесвіту. Проте, окрім сильних сторін, у нас є і слабкі місця. Щоб зрозуміти свою головну внутрішню слабкість, просто виберіть один із семи символів, який вас найбільше притягує. Довіртеся інтуїції — перший ...
Тести на особистість - чудовий спосіб дізнатися більше про себе та зрозуміти, як ви взаємодієте зі світом. Вони схожі на подорож у глибини власної свідомості, адже допомагають виявити навіть найдрібніші риси характеру, передають Патріоти України. Чому ...