Бісквіт - це чудова домашня випічка, яку можна доповнювати начинкою, їсти самостійно, або використати для приготування тортів та інших десертів. Для того, щоб він вийшов м'який, повітряний та пишний, потрібно правильно поєднати між собою інгредієнти та приготувати тісто, передають Патріоти України.
Фудблогерка Олена Миколаївна (olena_mykolaivna5) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом ідеального бісквіту без молока.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно збити яйця та цукор до повного розчинення та утворення пишної світлої піни.
2. Борошно просіяти, додати до нього розпушувач та ваніль. Перемішати.
3. Сухі інгредієнти поступово насипати у яєчну масу, обережно помішуючи лопаткою. Тісто повинно бути без грудочок.
4. Готове тісто вилити у форму та випікати за температури 180 градусів 50 хвилин. Готов
Любите картоплю? Є і гарні, і тривожні новини, Патріоти України. Нове дослідження, опубліковане в British Medical Journal, показало: вживання картоплі у вигляді чіпсів або фрі три рази на тиждень підвищує ризик розвитку діабету 2 типу на 20%, а п’ять р...
10 серпня за новим церковним календарем (23 серпня за старим) - день пам'яті священномучеників Лаврентія, архідиякона, Сикста II, папи Римського, Фелікісима й Агапіта, дияконів, мученика Романа, Римських. У народі день прозвали Лаврентій Зорічник. За с...