
Бісквіт - це чудова домашня випічка, яку можна доповнювати начинкою, їсти самостійно, або використати для приготування тортів та інших десертів. Для того, щоб він вийшов м'який, повітряний та пишний, потрібно правильно поєднати між собою інгредієнти та приготувати тісто, передають Патріоти України.
Фудблогерка Олена Миколаївна (olena_mykolaivna5) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом ідеального бісквіту без молока.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно збити яйця та цукор до повного розчинення та утворення пишної світлої піни.
2. Борошно просіяти, додати до нього розпушувач та ваніль. Перемішати.
3. Сухі інгредієнти поступово насипати у яєчну масу, обережно помішуючи лопаткою. Тісто повинно бути без грудочок.
4. Готове тісто вилити у форму та випікати за температури 180 градусів 50 хвилин. Готов
Виберіть одного ангела і відкрийте для себе приховане послання, яке він, можливо, нашіптував вам уже давно, але ви не могли його зрозуміти. Це буде життєва порада: якщо ви захочете і зможете її дотримуватися, то станете трохи ближчими до щастя, передаю...
Все, що потрібно - швидко поглянути на зображення тесту та визначити, що першим привернуло вашу увагу. Ваш вибір вкаже на те, що є найважливішим у вашому житті зараз. Просто погляньте на зображення та запам’ятайте перший об’єкт, який виділився для вас,...