Це така смакота! Домашній бісквіт, який завжди виходить вдалий - ділимося ідеальними пропорціями

Бісквіт - це чудова домашня випічка, яку можна доповнювати начинкою, їсти самостійно, або використати для приготування тортів та інших десертів. Для того, щоб він вийшов м'який, повітряний та пишний, потрібно правильно поєднати між собою інгредієнти та приготувати тісто, передають Патріоти України.

Фудблогерка Олена Миколаївна (olena_mykolaivna5) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом ідеального бісквіту без молока.

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт
  • цукор – 170 г
  • борошно – 4 ст. л.
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • ваніль

Спосіб приготування:

1. Для початку потрібно збити яйця та цукор до повного розчинення та утворення пишної світлої піни.

2. Борошно просіяти, додати до нього розпушувач та ваніль. Перемішати.

3. Сухі інгредієнти поступово насипати у яєчну масу, обережно помішуючи лопаткою. Тісто повинно бути без грудочок.

4. Готове тісто вилити у форму та випікати за температури 180 градусів 50 хвилин. Готов

А ви це знали? Чому фахівці не радять копати картоплю до 6 вересня

понеділок, 8 вересень 2025, 7:45

До 6 вересня триває період зростального Місяця. У цей час усі поживні сили рослини піднімаються вгору - до стебел і бадилля, водночас бульби залишаються “обділеними”. Наслідки такого збирання невтішні, передають Патріоти України. Саме цього дня розпочи...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

понеділок, 8 вересень 2025, 7:06

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці, молитва до Котрої у цей день вважається особливо бажаною. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії ...