
Бісквіт - це чудова домашня випічка, яку можна доповнювати начинкою, їсти самостійно, або використати для приготування тортів та інших десертів. Для того, щоб він вийшов м'який, повітряний та пишний, потрібно правильно поєднати між собою інгредієнти та приготувати тісто, передають Патріоти України.
Фудблогерка Олена Миколаївна (olena_mykolaivna5) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом ідеального бісквіту без молока.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно збити яйця та цукор до повного розчинення та утворення пишної світлої піни.
2. Борошно просіяти, додати до нього розпушувач та ваніль. Перемішати.
3. Сухі інгредієнти поступово насипати у яєчну масу, обережно помішуючи лопаткою. Тісто повинно бути без грудочок.
4. Готове тісто вилити у форму та випікати за температури 180 градусів 50 хвилин. Готов
Напередодні Нового року ми часто постаємо перед вибором - що ж подарувати чоловікові, хлопцеві, братові чи татові, передають Патріоти України. Хочеться обрати подарунок, який не лише потішить та буде корисним. Втім, важливо пам’ятати, що деякі презенти...
Чи знаєте ви точний час свого народження? В астрології це має величезне значення. Добу поділяють на шість чотиригодинних періодів, і кожен із них формує риси характеру, життєвий шлях та навіть можливі небезпеки, передають Патріоти України. Момент, коли...