Домашній плавлений сир - це чудова альтернатива різноманітним хімічним намазкам з магазину. І приготуєте ви таку страву максимум за 10 хвилин. Усі продукти дуже прості та бюджетні - їх потрібно просто збити, передають Патріоти України.
Ідея приготування домашнього плавленого сиру на бутерброди опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії Скриби (nastya_skriba) в Instgaram. Якщо дотримуватись всіх пропорцій – консистенція сиру вийде ідеальною, і його можна буде легко намастити на хліб.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сир покласти у каструлю.
2. Додати вершкове масло.
3. Вибити яйце.
4. Всипати сіль, цукор, соду та лимонну кислоту.
5. Все збити занурювальним блендером до однорідності. Маса має бути такою, щоб її можна було зачерпнути ложкою.
6. Перекласти готовий сир у миску.
7. Додати нарізану зелень.
8. Перемішати і можна намастити на хліб.
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...