Домашній плавлений сир - це чудова альтернатива різноманітним хімічним намазкам з магазину. І приготуєте ви таку страву максимум за 10 хвилин. Усі продукти дуже прості та бюджетні - їх потрібно просто збити, передають Патріоти України.
Ідея приготування домашнього плавленого сиру на бутерброди опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії Скриби (nastya_skriba) в Instgaram. Якщо дотримуватись всіх пропорцій – консистенція сиру вийде ідеальною, і його можна буде легко намастити на хліб.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сир покласти у каструлю.
2. Додати вершкове масло.
3. Вибити яйце.
4. Всипати сіль, цукор, соду та лимонну кислоту.
5. Все збити занурювальним блендером до однорідності. Маса має бути такою, щоб її можна було зачерпнути ложкою.
6. Перекласти готовий сир у миску.
7. Додати нарізану зелень.
8. Перемішати і можна намастити на хліб.
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...