Домашній плавлений сир - це чудова альтернатива різноманітним хімічним намазкам з магазину. І приготуєте ви таку страву максимум за 10 хвилин. Усі продукти дуже прості та бюджетні - їх потрібно просто збити, передають Патріоти України.
Ідея приготування домашнього плавленого сиру на бутерброди опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії Скриби (nastya_skriba) в Instgaram. Якщо дотримуватись всіх пропорцій – консистенція сиру вийде ідеальною, і його можна буде легко намастити на хліб.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сир покласти у каструлю.
2. Додати вершкове масло.
3. Вибити яйце.
4. Всипати сіль, цукор, соду та лимонну кислоту.
5. Все збити занурювальним блендером до однорідності. Маса має бути такою, щоб її можна було зачерпнути ложкою.
6. Перекласти готовий сир у миску.
7. Додати нарізану зелень.
8. Перемішати і можна намастити на хліб.
Онкологічні захворювання дедалі частіше діагностують у людей молодшого віку, що викликає серйозне занепокоєння серед медиків. Незважаючи на прогрес у діагностиці та лікуванні, кількість випадків раку серед осіб до 50 років постійно зростає, передають П...
Хрусткі, соковиті, з ароматом диму і спецій - правильно замариновані овочі можуть легко обійти навіть найкращий шашлик. І головне - не потрібно ніякої магії, лише кілька інгредієнтів з вашої кухні, передають Патріоти України. Інгредієнти для маринаду (...