Два простих інгредієнтів допоможуть надати звичній страві нового смаку, який оцінять шанувальники вінегрету. Цей салат вважається одним із найкорисніших і поживних, тому готують його досить часто, у тому числі для святкового столу. Особливо смачний вінегрет з свіжого врожаю молодого бурячка, передають Патріоти України.
Деякі кулінари відходять від звичного рецепту задля різноманітності та отримання нового смаку.
Але для цього зовсім не треба бігти в магазин або шукати складні інгредієнти. Швидше за все ці продукти є під рукою.
Чим урізноманітнити вінегрет
Надати улюбленому салату новий смак можна за допомогою молока та цукру. У стандартну порцію вінегрету потрібно просто додати столову ложку молока та чайну ложку цукру, а потім все ретельно перемішати.
Ще один незвичайний інгредієнт – кунжут. Його додають у багато овочевих салатів. З кунжутом страви стають кориснішими, апетитними і красивішими.
Сьогодні полиці магазинів заповнені продуктами з позначкою "healthy", але не все, що продається під виглядом корисного, справді таким є. Багато популярних перекусів і готових страв містять приховані цукри, жири та добавки, які роблять їх небезпечнішими...
Багато хто вважає картоплю ворогом стрункої фігури, але дієтологи переконують у зворотному. Якщо готувати її правильно - вареною чи запеченою, без жиру та важких соусів, - вона може стати ідеальним продуктом у дієті для схуднення, передають Патріоти Ук...