Це така смакота! Два несподівані продукти, які урізноманітнять вінегрет

Два простих інгредієнтів допоможуть надати звичній страві нового смаку, який оцінять шанувальники вінегрету. Цей салат вважається одним із найкорисніших і поживних, тому готують його досить часто, у тому числі для святкового столу. Особливо смачний вінегрет з свіжого врожаю молодого бурячка, передають Патріоти України.

Подробиці

Деякі кулінари відходять від звичного рецепту задля різноманітності та отримання нового смаку.

Але для цього зовсім не треба бігти в магазин або шукати складні інгредієнти. Швидше за все ці продукти є під рукою.

Чим урізноманітнити вінегрет

Надати улюбленому салату новий смак можна за допомогою молока та цукру. У стандартну порцію вінегрету потрібно просто додати столову ложку молока та чайну ложку цукру, а потім все ретельно перемішати.

Ще один незвичайний інгредієнт – кунжут. Його додають у багато овочевих салатів. З кунжутом страви стають кориснішими, апетитними і красивішими.

Які номери квартир залучають щастя й багатство - перевірте за списком

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:56

Існує думка, що певні номери квартир і будинків здатні притягувати щастя, кохання й достаток. Розповідаємо, які номери кватир з найпотужнішою енергетикою, вони можуть зробити своїх мешканців казково багатими й неймовірно щасливими. Нумерологи рекоменду...

А ви це знали? Тонкощі варіння курячого філе, щоб воно було м’яким

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:12

Зізнайтесь чесно, наскільки ви любите відварене куряче філе. Воно вам рідко смакує, бо виходить сухим та його важко ковтати? Переважно саме так і відбувається. Для салатних справ це нормально, а от просто так його покласти до гарніру та з’їсти бажання...