Два простих інгредієнтів допоможуть надати звичній страві нового смаку, який оцінять шанувальники вінегрету. Цей салат вважається одним із найкорисніших і поживних, тому готують його досить часто, у тому числі для святкового столу. Особливо смачний вінегрет з свіжого врожаю молодого бурячка, передають Патріоти України.
Деякі кулінари відходять від звичного рецепту задля різноманітності та отримання нового смаку.
Але для цього зовсім не треба бігти в магазин або шукати складні інгредієнти. Швидше за все ці продукти є під рукою.
Чим урізноманітнити вінегрет
Надати улюбленому салату новий смак можна за допомогою молока та цукру. У стандартну порцію вінегрету потрібно просто додати столову ложку молока та чайну ложку цукру, а потім все ретельно перемішати.
Ще один незвичайний інгредієнт – кунжут. Його додають у багато овочевих салатів. З кунжутом страви стають кориснішими, апетитними і красивішими.
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...