Це така смакота! Економні рогалики за 20 хвилин без яєць і молока - хрустка скоринка і пишна середина

Смак рогаликів знайомий нам ще з дитинства. Це найкращий десерт до чашки смачного чаю, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки;
  • Цукор – 2 ст. л.;
  • Тепла вода – 3/4 склянки;
  • Дріжджі – 2 ч.л.;
  • Олія – 1 ст.л.;
  • Дрібка солі;
  • Варення, або джем.

Приготування:

  1. У теплу воду додаємо 1 ст. л. цукру і дріжджі.
  2. Після цього, додаємо 1 ст. л. борошна і відставляємо миску вбік, доки дріжджі не почнуть працювати.
  3. Через 15 хвилин має утворитися пінка.
  4. Борошно необхідно просіяти і змішати разом із цукром та сіллю.
  5. У борошно виливаємо наші дріжджі і додаємо олію.
  6. Починаємо замішувати тісто. Якщо ви бачите, що вам треба ще борошна, можете сміливо додавати.
  7. Тісто накриваємо рушником і відставляємо у тепле місце на годину, щоб воно підросло.
  8. Після цього, ще раз обережно замішуємо тісто і ділимо його на 3 частини.
  9. Кожну частину необхідно розкатати коло і поділити його на 8 трикутників.
  10. На широкий край трикутників викладаємо невелику кількість варення і закручуємо у рогалик. Кінці необхідно добре закріпити, аби варення не витікало під час випікання.
  11. Деко необхідно змастити олією і викласти на нього наші рогалики.
  12. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо наш десерт протягом 20 хвилин.
  13. Готові охолоджені рогалики можна присипати цукровою пудрою.

Смачного!

Що потрібно додати до тіста, щоб приготувати млинці з дірочками

понеділок, 20 січень 2025, 16:12

Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...

Секрет господинь! Що зробити, щоб котлети не прилипали до сковороди

понеділок, 20 січень 2025, 9:12

При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...